OurFashion

Szex és New York - Kritizáljunk együtt 1.

2008.május.12. 09:31

fashionista

4 komment

Már nagyon-nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy a Szex és New York mozifilmet bemutassák és ismét táthassuk a szánkat a gyönyörű ruhák, kiegészítők és összeállítások láttán. Alapvetően nagyon szeretem Patricia Fieldet, a film és a sorozat stylistját nagyon különleges kombinációi vannak, hihetetlen érzékkel kever teljesen összeférhetetlennek tűnő dolgokat-persze néha ő is téved.

A Krtizáljunk együtt sorozatban egy-egy képet mutatok a filmből, majd mindenki -blogírók és olvasók is- elmondhatják akár pozitív, akár negatív véleményét.

Fashionista: Carrie haja tetszik. A csizma is. A virágcsokor is. A kesztyű szintén-de a a kis lila ruha körül az a felhőszerű izgalom nálam kiverte a biztosítékot. Egyszerűen nem jön be. Patriciától sokkal jobbakat láttam már...

Anna? Bianka? Kedves Olvasók - nektek hogy tetszik?

Kép Jezebeltől.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rece 2008.05.12. 10:43:07

Jójó ez a félkonvenciális videlet, de a legjobbak az önmaguktól vetkőző ruhák:
blogmagazin.hu/a_te_napod/post/704/nmaguktol_vetkozo_ruhak

Scala 2008.05.12. 15:05:01

Ugyanúgy látom, mint Te, kedves Fashionista!
Annyival egészíteném ki, hogy a táska is lehetne jobb...

lizi 2008.05.13. 10:48:16

Én csak arra lennék kiváncsi milyen alkalomra vetette magára ezt a viseletet a filmben? :) Talán ez egy szimpla shopping viselet? :)
A haja gyönyörű (tekintve, hogy én is mindig göndört szerettem volna), de a többi... Divatfotóként egy magazinban nem rossz, de utcára, nem is szép és nem is kényelmes, sejtésem szerint.

KaTie 2009.01.28. 18:59:56

Az összhatás sztem nagyon bizarr, egyáltalán nem illenek össze...de az a cipő:) nagyon stílusos!! (más ruhadarabokkal)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása