OurFashion

OurRiport - Glamour magassarkú futóverseny

2008.május.12. 11:57

*Bianka*

10 komment

Tökéletesen megszervezve érkeztünk a helyszínre. Én a rajt előtt 1 perccel, Fashionista utána 10-el. De ez sem vette el a kedvünket, hiszen mi igazából nem a verseny miatt mentünk, hanem azért, hogy megnézzük, ki mibe öltözött fel. Engem pozitív csalódás ért, ugyanis voltak csinos emberek. Ez szerintem Magyarországon ritkaság.
A futásról annyit, hogy aki megnyerte úgy szökkengetett végig a 100 méteren, mint egy gazella (ha jól tudom 14 másodperc alatt futotta le a távot), ezenkívül még egy remek élménnyel lettem gazdagabb: pont előttem esett el az egyik szerencsétlen induló, aki úgy siklott végig az oldalán a betonon, hogy még azt a bizonyos kötelező Glamour újságot is sikerült maga mögött hagynia.
De hát, mint már említettem minket inkább a második és harmadik díj érdekelt, ami a legszebb öltözetért és legszebb cipőért járt. Lássuk, miben pompáztak a versenyzők:
balról jobbra: legcsinosabb, leggyorsabb, legszebb cipőjű
Volt aki kissé furcsán értelmezte a legcsinosabb ruhádat vedd fel utasítást. Ez a sárga sort elsöprően a leggázabb választás volt! (a zöld ruha amit sajnos elölről nem tudtunk lekapni, szerintem a legcsinosabb!)

Anya+lánya hétvégi program. A szimpatikus páros ötletesen Glamour magazinnak öltözött. Szerintem érdemeltek volna egy különdíjat! Mi gratulálunk!

Csoportkép: Balról a második lány versenyzett. A cipője nagyon tetszik. A harmadik lány ruhája is! És a balról az első masnis cipő is nagyon helyes!

Ők nem futottak, de a piros mellényes összeállítás 10/9.9 (azért kritikusak vagyunk)


A legcsinosabb lány 500 000 Ft-ot nyert. A ruha nem valami extra, de jól állt Neki, és tudta viselni!

Ami viszont kritikán aluli az a legszebb cipő! Ez közönséges és kifejezetten csúnya!


A fekete mennyasszony, sajnos a fehér párjával nem tudtuk lefotózni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barylike 2008.05.12. 13:25:39

jesszus de csalódtam... tényleg jól áll neki a ruha, viszont ennyire én is ki tudtam volna öltözni és elvihettem volna a fél millát, de én abban a hitben voltam, hogy minimum kisestélyis ruhák lesznek... :S
Amúgy én egyszer a Deáktól a Nyugatiig rohantam el magassarkúban (mondjuk nem tűsarkú volt), elég jó időt futottam, szóval lehet jövőre megpróbálom én is :D

Mártincs 2008.05.12. 15:32:29

Egyetértek, a cipő tényleg nagyon csúnya... kicsit többet vártam... de a legjobb ruha nekem nagyon tetszik. Szép a lány és megnyerő a kisugárzása is! :)

Scala 2008.05.12. 15:59:27

Milyen öntudatosan/furán néz a leggyorsabb...

A legszebb ruhás leányzó valóban sokkal jobban rendben van önbizalom terén...
Nem is tudtam, hogy ilyen sokat lehet kaszálni... ;-)

Mennyit kellett futni?

Ildi 2008.05.13. 07:17:50

Hát én így nem mondanám, hogy ronda a cipő. Pl profi fotós, és szép láb. Vagy láb nélkül.
Nem szeretem az aranyat, meg a pirossal sem tetszik, de szerintem a nő lába az ízléstelen, és borzasztóan áll neki. Nem kapásból a cipővel van a baj. A lábbal... fujj.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.05.13. 08:47:32

100 métert kellett futni, és a zöld ruhás és a piros mellényes lány tényleg nagyon jól nézett ki. A legszebb ruhás lány szerintem a kisugárzása miatt nyert, nem a ruha miatt.
A legszebb cipő és a tetováltnak tűnő szemöldökű tulajdonosa nálam nagy nagy negatív pont... nagy. NAGY -.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.05.13. 12:56:55

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉssss azt elfelejtettem mondani, hogy tanultam egy új szót valamelyik zsűritagtól: pumps-t, azaz "PÖMPSZÖT" mondott. Igen 2 ö-vel. Hangosan, kb 15 percen keresztül nevettem. :) :)

lizi 2008.05.13. 13:42:06

Szerintem sem annyira gáz a cipő, bár én nem venném fel, nem is lenne hova. De tényleg az vegyen fel nyitott cipőt, akinek szépek a lábai. Egy ilyen cipő minden tekintet a lábra vet. Persze nem születhet mindenki gyönyörű lábakkal, de akkor ne hangsúlyozza ki. Apropó, kik alkották a zsűrit, csak kiváncsi lennék..

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.05.13. 14:05:15

A zsűri:
Glamour főszerkesztője, Maróy Krisztina, Pintér Judit divatszerkesztő, Schiffer Miklós stylist és Hajdu Andrásból

babajaga 2008.05.13. 15:18:55

Vágó Réka cipőtervező, készítő volt még benne a zsűriben és ő mondta a "Pömpszöt"

Fagyees 2008.05.14. 21:06:40

az a masnis zöldes cipő nagyon nagyon szép:)

a "legszebb" piros-arany cipő tulajdonosánk tényleg elég ronda lába van :S
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása