OurFashion

Ruhamix !!!

2008.május.07. 22:40

*Bianka*

3 komment

Egyes árakat a mai euró árfolyam szerint váltottam át, tehát lehet ahhoz képest, amit a boltban találtok! (De csak pár száz forint!) Várom a kommenteket, hogy  Nektek melyik tetszik a legjobban!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2008.05.08. 10:49:09

Jó kis melanzsok, talán a táska-cipő részt drágábbra kalibrálnám, ami lényeges általános kiadásnövekedést indukál, ugye...

Szeretnék egy jó farmert, köszi a tippet, ott is körülnézek akkor, nem kell a Gas stb-nél leragadni. Orsay jó minőségű termékeket árul, Terranovánál sokkal jobb. Mondjuk válogatni kell, ott sem tetszik minden, de ez akárhol igaz...

Nagyon fontos kérdésem volna, elnézegetve a színeket: most akkor a fekete-fehér, vagy fehér-sötétkék páros ezen a nyáron (is) divat?!

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2008.05.08. 18:36:17

Ízléses jó választék.

Zsófi 2008.05.08. 21:06:07

Boldogan mondanám hogy nekem a kettes kell juhéé!
De sajna nem igazán sikerül soha ilyen letisztult cuccban megjelennem.A ruha nagyon tetszik,de olyan zöld pötty szinű táskát és/vagy cipőt és/vagy napszemcsit kérnék hozzá.
Ohh és a hármas kombó sárgája is nagyon szép szerintem. Szeretném variálni az elöbbi táskával,szemcsivel,cipővel:))
Szóval a színmániám miatt remélem nem csak a sötétkék/fekete- fehér a nyári vonal.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása