OurFashion

Visszatér a 80-as évek trendje: a vékony nyakkendő

2008.május.06. 08:25

fashionista

7 komment

A divatszakma mindig visszanyúl a régebben már jól bevált holmikhoz. A trapéznaprág a hippikorszak után megélt egy-két újraéledést, a válltömés most kezd újra trendi lenni (lásd a Balenciaga féle újraértelmezést). A férfidivatot sem kíméli egy-egy irányzat visszatérése: most a 80-as évek meghatározó viselete, a vékony nyakkendő özönli el a sztárok és a divattervezők gardróbját. (Szerencsére nem a bőrből készült változat)

Fiúk, készüljetek fel, és szerezzetek be pár vékony, egyenes vonalú nyekkendőt, hogy felzárkózzatok az alábbi trendteremtő hírességekhez!

Ashton Kutcher a cipőjéhez választott egy élénkpiros darabot:

Justin Timberlake szinte mindig ilyet visel, egész kollekciója van vékony nyakkendőkből:

Domenico Dolce és Stefano Gabbana az őszi kollekciójuk bemutatóján is ilyet viselt, illetve több fotózáson is ezt láthatjuk rajtuk:

Karl Lagerfeld már régóta hord vékony nyakkendőt a fehér, magas gallérú ingeihez, a Chanel "körhintás" bemutatóján is ebben járult a tapsoló tömeg színe elé:

Lányok, tetszik nektek ez a trend? Én bevallom: nekem Justin mindenhogy tetszik, de azért Mr. Fashionistát is megnézném ilyenben...   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2008.05.06. 09:43:33

hát erről a nyakkendős postról az jut eszembe, hogy tegnap az egyik comedys a fábriban azt mondta: neki egy nyakkendője van úgy hívja "A NYAKKENDŐ" és még az apja kötötte meg az érettségire, és azóta úgy van. Ez jellemző a mai férfiakra sajnos, hogy nem hordanak nyakkendőt.(kivéve persze akiknek muszáj) Nekem pedig tetszik, és ez a vékony jobb mint a vastag, mindig is jobban tetszett. Amitől viszont falra mászom az a csokornyakkendő!

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2008.05.06. 09:44:05

és amúgy justin csíkos inges összeállítása perfect!

Scala 2008.05.06. 09:50:42

Tudni kell viselni ezt a vékonyabbat, az már tuti...

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2008.05.06. 12:49:20

Üdv. ez a keskeny nyakkendő típus soha sem ment ki a divatból. Mivel a keskeny archoz, a nyúlánk típushoz jól megy a keskeny nyakkendő. Valamint függ az ötözéktől is (ing, gallér formája stílusa)... Ez van benne Schiffer Miklós Stílusról c. könyvében is. Mellesleg a ki nem bontott nyakkendő egyauzon helyen feszül és piszkolódik: megrövidíti a nyakkendő élettartamát...

Scala 2008.05.07. 00:23:28

Demi Moore jól néz ki ebben az őszi/téli/kora tavaszi (?) szerelésben...

Sok rosszat lehet rá mondani, hogy ennyi meg annyi műtét, és mű, stb., de nekem tetszik... És a Kutcher gyereket is kikupálta öltözködésileg, nem?

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.05.07. 09:25:12

Az biztos, hogy Deminek naaaaagyon sokat köszönhet Ashton a stílusát tekintve. Teljesen igazad van!

**Anna** 2008.05.07. 23:14:28

én hordtam nyakkendőt jópár éve...Bianca biztos emlékszik rá...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása