OurFashion

Megjött az új Havaianas kollekció!

2008.április.28. 08:03

fashionista

4 komment

Nem szeretem a zárt cipőket. A zoknikat sem. Ezért otthon mindig Havaianasban járok, és májustól októberig szinte mindig ezeket a kaucsukból készült flip-flopokat/ tangapapucsokat viselem. (Tényleg, ti hogy hívjátok ezt a lábbelitípust? Még nem találtam társadalmilag elfogadott elnevezést erre.) A rajongásomat rengeteg híresség osztja: Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Naomi Campbell és Kate Moss is szerepelt már a lapokban Havaianast viselve.  

Ma reggel pedig a magyar oldal (www.havaianas.hu) hírlevele fogadott, hogy megérkezett az új kollekció. 3000-7000 Ft közötti áron megrendelheted az oldalukról is a papucsokat, de boltlistát is találsz, ha előbb felpróbálnád őket! Én egy Slim Metalicára vágyom, arany vagy fekete színben. És ti?

Garden:

 Floral:

Surf (mert fiúk is hordhatják):

Slim Metalica (nekem ezek tetszenek a legjobban!):

Megosztás:
4 komment

Címkék: cipő férfi divat havaianas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsófi 2008.04.28. 14:59:06

Szerencse hogy a sötét kéken nem gondolkozol mert nekem már olyan van és tudod nehezen viselném ha másnak is...;)

Igaziból tutti jó ez az papcs..én klubtag vgy mifene is vok és már az egész családot felszereltem a megfelelő nyári viselettel ami nem kopik el egy éve alatt!
Azért kellett csak beszereznem egy Slim Metalicat (mindamellett hogy gyönyörű) mert 4 nyár után bevallom már nem volt ugyanolyan a régi..de mi él meg 4 nyarat?

Volt már aki vett olyan bébi szandált? Mert most egy ismerős ikerpárnak nagyon vennék de nem tom tudnak -e tényleg totyogni egy ilyenben a Manók.

Fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.04.28. 18:16:13

Ha jól tudom, a havaianas már válaszolt neked az ő fórumukon keresztül, de a sajtóanyagukban én is láttam olyan 2007-es Kismama magazinban megjelent cikket, amelyben bébi Havaianasok vannak.

zs 2008.04.29. 13:51:06

slim metalica -silver

mellesleg én a körülírós lábujjközes/flip-flop papucs elnevezést (még talán a vietnámi) használom

nemes 2008.05.25. 17:01:43

szijasztok.
nemtudjátok hol lehet ilyen papucsot venni?
nagyon megteccett, de nem tudom hol szerezhetek be 1 ilyet.
előre is köszi
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása