OurFashion

OurTipp - Fashion Trend divatkiállítás és vásár

2008.április.21. 19:36

*Bianka*

2 komment

A hazai divatvilág legnagyobb kiállítását április 25-27 között rendezik meg a Vam Design Centerben. A helyszín ideális egy fergeteges rendezvényre, a Király utca közepén 11000 négyzetméteren. Állítólag idén a magyar divatszakma és szépségipar közösen, olyat fognak összehozni, amilyet még nem látott az ország.  A project két főszervezőjének (akik egyébként egyetemi tanulmányaikat Milanóban töltötték) a párizsi és milanói divathét szolgált mintául. A két és fél napos rendezvény alatt, több mint 150 kiállító mutatja be termékeit, és napi 7 divatbemutatót láthatunk.
Jegyek: felnőtt 2500 Ft, diák és nyugdíjas 1000 Ft. (7 éves kor alatt ingyenes)

Nagyon bízom  benne, hogy végre valami tényleg színvonalasat kapunk, mindenesetre mi ott leszünk!

Megosztás:
2 komment

Címkék: program ourtipp

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2008.04.21. 19:51:14

Micsoda dilemma:
ugyanekkor van a nemzetközi könyvkiállítás, és ökörsütés Zugligeten is!
Vajh melyiket válasszam? ;-)

zs 2008.04.22. 21:33:25

igen! igen! igen!
nem csalt a szemem a minap, mikor oriasplakaton veltem felfedezni a fashion szot, csak hat elhalado jarmuben ultem, nem lattam reszleteiben
koszonom az ertesitot
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása