OurFashion

OurPress - Life magazin áprilisi száma

2008.április.17. 13:01

*Bianka*

12 komment

Több dolog miatt is érdemes megvenni a Life magazin áprilisi számát. Olvashattok benne Eva Longoriáról, Kate Hudsonról és Palotás Petráról, áttanulányozhattok egy összeállítást a legkedveltebb méregtelenítő módszerekeről, végigböngészhetitek a Calzedonia 2008-as fűrdőruha kollekcióját, ezenkívül Katherine Heigl féle stílus és divattipeket is találtok benne!
Ez a szám viszont azért is különösen érdekes, mert olvashattok benne az 55.-ik oldalon az ourfashion.blog.hu-ról is! Köszönjük Zádor Nórinak, a főszerkesztőnek! Kiváncsian várjuk véleményeteket, hogy tetszik az áprilisi szám!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.04.17. 13:41:27

Nóri:Tényleg nagyon örülünk, hogy benne lehttünk!

Barylike 2008.04.17. 18:53:07

Tök jók vagytok!!! :)
(Bár őszintén szólva nem tűnt fel, hogy témára bontva írjátok a cikkeket, de így utólag belegondolva...):D

Eki 2008.04.17. 22:58:12

A siker útján, csajok ;) Go

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.04.18. 08:29:54

Egyrészt gratulálok, másrészt kritikán alulian rossznak tartom a magazint...

andy 2008.04.18. 11:35:54

Gratula! Én már észrevettelek titeket a magazinban! A Life magazin szerintem nagyon jó kis tartalmas újság... a mostani szám pedig különösen jó, persze miattatok is!

zs 2008.04.18. 11:48:01

óriási gratula, imádlak titeket

kato 2008.04.18. 17:53:43

Virgogirl! Akkor te még nem olvastál kritkán aluli magazint :-) A Life az egyik legjobb a Joy, Shape, Wellness mellett! A cikkek pedig nagyon igényesek! Ez a "piaci" ruha gyönyörű!! Nekem is kell egy ilyen... Hol lehet hasonlót kapni???

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.04.18. 22:05:32

Elnézést kérek az éles hangú kritikáért (egyébként a többi általad említett magazinért sem vagyok oda... sőt), de egy jó, minőségi magazinban nem lennének helyesírási és stilisztikai hibák (mint ahogy ebben a rövidke "írásban" is van jó néhány), lenne valamilyen egységes képe, pl jobban el lehetne benne különíteni a hirdetéseket a valódi cikkektől és még sorolhatnám...

andy 2008.04.19. 17:46:34

Szerintem felesleges ez a vita! A Lifeot a kezdetek óta veszem és nagyon igényes, érdekes, profi cikkek vannak benne. Apróbb, kevésbé apró hibák minden magazinban vannak! Hidd el láttam én már Cosmoban is nagyot!! Nem ez a lényeg! Tanácsot adnak, érdekes interjúk vannak be, ötletes anyagok! Én magyar szakon tanulok, tehát én csak tudom! Na meg ki vagy te, hogy bíráld egy magazin hirdetéseit és elhelyezéseit? Csak nem egy konkurens magazin valakije akinek böki a szemét egy végre igényes újság! Ez az irigység iszonyatos! Szerintem, ha ennyire nem tetszik a Life, akkor olvass mást, vagy tartsd meg a véleményedet! Sok emernek bejön (egyetemi végzettséggel)... többek között nekem is! Szerintem zárjuk le a témát! Örülök lányok, hogy benne vagytok!!!

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.04.20. 09:33:48

Nyugi... Azt hittem, szabad ugyanúgy elmondani a véleményemet, mint bárki másnak, még akkor is, ha az nem egyezik a tiéddel. Látom, ez itt nem dívik... Nem vagyok irigy (mire legyek?), a lányok sikerének nagyon örülök. De ezt a fajta "azonnal támadok, mert ÉN magyar szakon tanulok és ÉN jobban tudom" stílust nagyon nem bírom. Lehet, hogy nem te vagy az egyetlen, aki ért hozzá...

Tudod, andy, a vitáknak az a lényege - egy általam elképzelt, ideális világban -, hogy x és y két különböző véleményen van, azokat ütköztetik, intelligens és konstruktív módon, és abból valami még jobb sül ki. Amiből lehet tanulni, aminek az eredménye, hogy mindenki fejlődik.

Ha esetleg megnézted volna, hogy miket írtam (pl. helyesírás és stilisztika ebben a fent bemutatott bekezdésben), és elgondolkozol, és nem az az első, hogy "én csak tudom", akkor lehet, hogy nem az a reakciód, hogy "tartsd meg a véleményed".

Ha a véleményem nem tetszik a blog íróinak, szerkesztőinek, akkor egyszerűen kitörlik.

De nem fogok csak azért hazudni, vagy elhallgatni a véleményemet, mert te vagy más arra utasít.

Vita lezárva.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.04.20. 10:28:14

A vélemény szabad, és minél többfélét hallunk, annál többet fejlődhetünk: ebben 100%-ig egyetértek Virgogirl véleményével. Én személy szerint nem olvasok magyar magazinokat-viszont az áprilisi Life-ot, mivel benne vagyunk a szívünk csücskének érezzük.
Természetesen nem moderálunk ki senkit azért, mert véleményt alkot.

Gucci 2008.04.20. 22:37:34

Gratula az oldalhoz! Nagyon tetszik amit csináltok! Örülök, hogy benne vagytok a magazinban remélem még sokszor találkozhatunk veletek! Én személy szerint most, itt találkoztam először a Life magazinnal,de megvettem! Igen, vannak benne hibák (hol nem) de a tartalma nagyon jó! És végre nem mindegyik oldala hirdetés... mellesleg kinéztem onnan egy nagyon jó kis fürdőruhát... írjatok azokról is majd!!! Pár menő, divatos tervezőtől!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása