OurFashion

OurWeb - www.bonprix.hu

2008.április.15. 09:05

*Bianka*

8 komment

A Bon prix egy új internetes webáruház, ami úgy működik, mint a jól ismert Quelle vagy Ottó. Tehát igényelhetünk ingyenes katalógust, amit otthon átböngészhetünk és rendelhetünk a termékekből interneten, faxon, postán vagy telefonon is. A kínálat még egyenlőre kisebb, mint a két nagy konkurensnél, de nagyából ugyanaz: női-, férfi-, gyermekdivat és otthoni kiegészítők. Viszont amiért elhatároztam, hogy bemutatom Nektek ezt a honlapot, az az, hogy van egy pár igen olcsó, de egyedi darab, ami elnyerte a tetszésemet!  (lásd a válogatásban a ruha)
A postaköltség itt, rendelési mennyiségetől függetlenül fix és 900 Ft. Áruszállítás a rendeléstől számított három héten belül történik (ami viszonylag gyorsnak számít). Az elbizonytalanodott internetes vásárlót mérettáblázatok segítik. Sőt, ha sokat szeretnénk rendeleni, megéri belépni a Bon prix klubba, ahol 6 hónapra 1250 Ft-ért kapunk tagsági kártyát, ami 10 % kedvezményt jelent a rendeléseinkből korlátlan mennyiségben. Ha még ettől sem jött meg a kedvünk a vásárláshoz, akkor vár ránk az aktuális nyereményjáték...
Az oldalt megtekinthetitek itt!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.04.15. 13:53:09

De az ilyen vásárlásnál hol marad, az élmény, a tapintás, a valós színek és a méret? Nekem nagyon hiányoznának. Avonból sem rendelnék, épp ezért...

Ildi 2008.04.15. 14:51:11

Vagy milyen a minősége? Mert OK, hogy képen állati jó az a fürdőruha, na de ha aztán úgy áll mint tehénen a fürdőruha, akkor még az a 3000 Ft is kidobott pénz.
Bár ezek a cuccok nekem is tetszenek, és a katalógusaikban sok jó ruha van még...
Megkettőzök mindig, mikor ezeket látom. :)

Scala 2008.04.15. 18:28:14

Hú, de jókat válogattál össze!

Én maradok szekptikus, azért is, mert ha egyszer rendelsz, életed végéig nem szabadulsz az ingyen katalógusaiktól...

Azért az a matróz balerina, :-)

Eki 2008.04.15. 22:32:38

tetszik a fürdőruci és a kárócipő!

Scala 2008.04.15. 22:55:39

szkeptikus, sorry...

**Anna** 2008.04.15. 23:23:04

nem rendelnék.egyszer tettem, elég is volt.nagyon rossz volt az anyaga, és a színe sem olyan volt, mint a katalógusban...

Hontváriné Lukovics Éva 2008.11.17. 18:14:21

Egyszer rendeltem, de többet soha nem fogok. A kiszállított csomagban sem számla, sem visszáru nyomtatvány nem volt. Az ügyfélszolgálatos hölgy tájékoztatására visszaküldtem az árut, és leírtam, hogy miért nincs mellékelve a visszáru nyomtatvány. Okt.10-én elküldtem a csomagot (835.-Ft a zsebemből). A mai napig nem kaptam meg a pénzt, az ügyfélszolgálat azt mondja: a csomagot nem kapták meg, a posta azt mondja rendendben szállították a csomagot.
Ezt az esetet okulásként írom mindenkinek!
Ja és a másik: a katalógusban lévő fényképek nagyon szépek, de az áru minősége egyszerúen pocsék, nem beszélve a méretezésről. Ezt a tapasztalatomat más honlapok üzenőfalára is ki fogom írni!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása