OurFashion

Carrie Bradshaw és a divat

2008.április.13. 22:33

**Anna**

6 komment

Az ő nevéről szinte csak divattal kapcsolatos dolgok jutnak eszembe.Manolo és Jimmy Choo cipők, Dior, Chanel és Dolce&Gabbana ruhák.
 Amikor nézem a sorozatot, csak csorog a nyálam, ha meglátom azokat a ruhákat. A sorozat stylistja (Patricia Field) vérprofi, a legelképesztőbb darabokat tudja és meri összekombinálni.A régebbi részekben mondjuk eléggé vicces szerelések vannak, de akkor az volt a divat. És azok a cipők...Pont ma láttam azt a részt, amikor Charlotte-tal elmennek valami lovardába, és még ott is egy aranyszínű szandálban álldogál a hát hogy finoman mondjam sárban. Nekem valamiért az egyik legemlékezetesebb ruha amit itt láttok, a párizsi részben viselte. Ez a szép könnyű, csillogós valami, amiben elalszik az ágyon, és persze nyilván véletlenül kör alakban terül szét körülötte. Az otthoni ruhái sokszor elég érdekesek,egy kis bugyi, egy felső (tegyük hozzá ez általában nem valami szép) meg persze egy elmaradhatatlan magassarkú, amiben futni is tud, meg kutyát üldözni az esőben. Sajnos nem találtam képet a legendás tüllszoknyás összeállításról, amiben a főcím alatt megy az utcán, de azt hiszem azt mindenki ismeri.Aki meg nem, annak azt ajánlom minnél előbb nézze meg az összes részt, és legyen olyan fanatikus, mint én. Ja és nemsokára már a moziban is láthatjuk őket, már rengeteg kép van a neten, szóval lehet tippelni, hogy vajon mi fog benne történni...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zs 2008.04.14. 11:57:07

az összeállítások valóban elképesztőek
az egymás mellé rakott darabok viszont külön külön gyönyörűségesek, és három hajszálamat (hirtelen más nem jutott eszembe) adnám értük
SJP már több helyen nyilatkozta, hogy az ő személyes stílusához hasonlítani sem lehet Carrie-ét; ez mondjuk jópofa, mert olyan jól állnak neki ezek a göncök!

Esther 2008.04.14. 15:52:48

szerintem hihetetlen jók azok aruhák amiket visel SJP.nagyon sok ötletett merítettem a megjelent képekből.nem tudok mit mondani azok a ruhák,cipők, kiegészítők csodálatosan néznek ki!például a film /sorozat hatására én is mindig tűsarkúban rohangálok.Nagyon várom a filmet!

Scala 2008.04.14. 17:13:28

Álmom egy valódi Jimmy Choo topánka!

Eki 2008.04.14. 19:43:24

Nagyon feelinges képek ezek.

muszmusz 2008.06.12. 11:10:07

Az az estélyi valóban meseszép.
Én is imádom a sorozatot.Olyan jó álmodozni azokról a gyönyörű ruhákról, cipőkről, táskákról:)

candippy 2008.07.13. 17:42:14

imádom a sorozatot, és ha másért nem is, de carrie ruháiért már érdemes megnézni :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása