OurFashion

Ruhamix- avagy mibe járjon Ő?

2008.március.31. 21:52

*Bianka*

4 komment

Elhatároztam, hogy kedvezek a férfi olvasóknak, és Nekik is készítek egy Ruhamixet. Gondoltam, hogy nehezebb lesz, mint a női, de hogy ennyire, azt nem. Alapvető probléma, hogy a férfi ruhapiacon sokkal nagyobb minőségbeli különbségek vannak, mint a nőiben, ezenkívül úgy tűnik, hogy van egy nagy szakadék az árkategóriák között. Sajnos kevés márka kínál minőségi középkategóriás darabokat. Azért valamit csak sikerült összehozni:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2008.04.01. 00:42:36

Szia Bianka, Jól látod, drágák a jó minőségű férfi ruhák, alatta meg nagyon gagyi a kínálat!
Köszi a mixet! Legalább kaptunk néhány új tippet...
Ingben Bakeba nagyon jó szerintünk, főként leárazva: V. ker. Vitkovics Mihály utca! Mi évek óta főként ott szerezzük be férjem ingeit! :-)

Eki 2008.04.01. 19:35:55

Engem régebben mindig az idegesitett, hogy amikor pasinak kerestem ruhát, mindig minden szürke és fekete volt, csak mert férfi divat...ehh...beszűkültség. Vééégre tavasz van viszont, ami egyúttal szineket is hoz, és nagyon tetszik a Reserved meg az Esprit gatyó :)

zs 2008.04.03. 17:09:23

olyan kár, hogy az én párom nem egy nagy öltöztethető ken-barbie, akire rá lehet aggatni az igazán divatos holmikat..
ralph lauren-es összeállítás nagyon pöpec

B 2008.09.24. 13:40:58

Az a szenzációs Ralphban hogy minden ember megtalálja a maga életérzéséhez tartozó ruhadarabokat..Ez az ing is gyönyörű van is egy pár a ruhatáramban...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása