OurFashion

Megjelenés előtt - Chanel 2008-as nyári sminkkollekciója

2008.március.14. 11:34

fashionista

3 komment

A rendes, objektív blogírók úgy kezdenék ezt a mondatot, hogy: "április-május környékén érkezik meg a boltokba a Chanel 2008-as nyári sminkkollekciója, ami csillogó földszínekben pompázik". Ezzel szemben én úgy fogalmazok, hogy: "Megkaphatnám valakitől ezt a szépséges szemhéjpúdert (Lumiéres Facettes), ami csak úgy szikrázik, ragyog, és csábítóan szép lehet a valóságban is? Ígérem jó leszek, udvariasan megköszönöm, és rendszeresen használom majd.Sőt még tesztet is írnék róla a blogra!"

A teljes kollekció:

 

A szemhéjpúder:

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rosalinda 2008.03.15. 18:11:52

az a baj az ilyen márkás smink felszerelésekkel, hogy nem tudok olyan jól sminkelni és egy csomószor elrontom meg újrakezdem és sajnálnám ezeket a cuccokat erre pazarolni. amúgy én a Lancomot nagyon szeretem. Te fashionista?

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.03.15. 18:38:37

Én sem tudok hibátlanul sminkelni, pl. az alsó szempilláimat képtelen vagyok kifesteni. De ezek a márkás sminkcuccok nagyon sokáig kitartanak (az Estée sminkpalettámat röpke 2 éve használom, és a fele megvan még) Viszont nem vagzok márkahű. A Lancomenak a Juicy Tubes-ja isteni, viszont a szemoillaspiráljaitól nem ugrálok, abban szerintem a Magnascopic a legjobb. Viszont ha nagyon jó áron akarsz gyönyörű és eredeti sminkcuccokat, akkor ajánlom figyelmedbe a www.strawberrynet.com-ot.

zs 2008.03.16. 11:15:59

véleméynem szerint, ha ilyen cuccal sminkel az ember lánya, rossz eredményt NEM érhet el
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása