OurFashion

De jó lenne most kínainak lenni...

2008.március.12. 08:15

*Bianka*

2 komment

A Gucci kreatív igazgatója Frida Gianni megalkotta a 2008-8-8 limitált szériát, melyet csak Hong Kong-ban és Kínában lehet kapni. A kollekció 8 luxus sport kiegészítőt tartalmaz, amik bordó színben pompáznak. Ezek közül az egyik leghíresebb a i-Gucci watch, ami a cég történetében az első digitális karóra. (Az óra a válogatás egyetlen olyan darabja, ami valószínűleg világszerte kapható lesz.) Ezenkívül tartalmaz még egy egyedi biciklit, két féle táskát, 2 sportcipőt,egy kínai társasjátékot, és egy bőr pandamacit. A limitált széria a sportszeretetet szeretné szimbolizálni, nem véletlen tehát, hogy csak az olimpia színhelyén lehet vásárolni, és csak ebben az évben.


Én imádok mindent ami pandás, és ami panda, így ha gazdag lennék, biztos vennék limited edition Gucci Pandát... És ha már van pandám, kellene egy piros táska is amibe beletehetem!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyunyubisz 2008.03.12. 19:35:10

jaaj én megérdemlem ezt a macit!ma elhagyott a pasim egy taxis nőért (ilyen van a földön?) akinek gagyesz Lv-s táskája van és egy csomó leopárdmintás rucija. FÚÚJ. ráadásul az öcsém aki 2 évvel fiatalabb mint én tehát 23 éves májusban megnősül. nekem kellett volna előbb férjhez menni :(. a lényeg hogy Melinda és Bianka lécci írjátok meg mibe illik az esküvőre mennem!jajj nekem kell ez a maci!most kivel aludjak ha nem a gucci macival?tök logikus lenne

zs 2008.03.13. 16:24:53

nyuszubisznek:
le a gagyi LV táskásokkal!!!
vegyél magadnak valami nagyon szép, csillogós dolgot, ami mindig arra fog emlékeztetni, hogy ha nem hagyott volna el a pasid, az a szép, csillogós dolog sem lenne a nyakadon, füledben, táskádban...

az áörfesönösöknek meg puszi, hogy tudhatjuk, mi vár Kínában -ha arra járok, hozokl nektek is
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása