OurFashion

Feltárul a Mango Outlet titka

2008.március.11. 10:28

fashionista

1 komment

Bianka tavaszi RuhaMixe igazi Mango Outlet komment-özönt indított el. Megoszlanak a vélemények, hogy megéri-e kimenni (főleg a Premierbe) vagy sem. Viszont van egy remek alternatíva elkerülni a metrózást/autózást és a boltban átélt esetleges bosszankodást, a "na-én-többé-ide-ugyan-nem" fogadkozásokat. A titok neve: http://www.mangooutlet.com 

Több, mint ezer ruhadarab, kiegészítő, cipő rendelhető meg az oldalról - természetesen Magyarországra is. Nagyon praktikus, mert kiválaszthatod, hogy milyen öltözetet (ruha, nadrág, kiegészítő), milyen áron (pl. 10 euro alatt) és milyen stílusban (esti, laza) keressen.

Én 10 euro alatti, hétköznapi és tavaszias alapdarabokat kerestem amik jól kombinálhatóak és akár munkába is felvehetők. Mindegyik darab 10 euro, azaz 2700 forint alatti, és több méretben is elérhető:

Tavaszi "mászkálós" vászonbermuda:

 Masnis pamutpóló:

Klasszikus fazonú napszemüveg pár strasszal megbolondítva:

A kommentekben pedig számoljatok be arról, hogy hogyan tetszett a honlap, és rendeltetek-e valamit!

Megosztás:
1 komment

Címkék: outlet mango

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.03.12. 16:12:41

Update: Voltam kint a Premierben, és vettem egy gyönyörű vászon-lakk középmagas sarkú cipőt 2999 Ft-ért.
Illetve a posban szereplő ruhák is kaphatóak: 3999 Ft-ért, tehát a net az olcsóbb. De sok a cucc, ma egy lélek sem volt, és lehet szabadon válogatni :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása