OurFashion

Megjelenés előtt - Estée Lauder Bronze Goddess

2008.március.06. 10:12

fashionista

3 komment

Márciusban mutatja be az Estée Lauder a szokásos nyári limitált kollekcióját, ez alkalommal Bronze Goddess néven.

Az eddigi limitált nyári széria Tom Ford (a Gucci ház vezető tervezője) nevéhez fűződött, Azurée Soleil néven pedig számomra A NYÁRI ILLAT megtestesítője. (A tortúrát, amire hozzájutottam egy palackhoz most nem részletezem, de Salzburg, Bécs, Nürnberg, Köln és a Kajmán szigetek több parfümériája is szerepet kapna benne.) Mindenki, aki csak megérezte rajtam az illatot, azonnal akart volna egy kicsit ebből a fás, kókuszos, alkoholmentes gyönyörűségből. (De mivel irigy és önző vagyok, csak kevesen kaptak :) )

Most pedig itt a folytatás, a Bronze Goddess, ami az Azurée Soleil babérjaira tör. A nyár, a homokos, trópusi strandok buja illatkavalkádja ihlette ezt a buja, krémes illatot. Kókusztej, szantálfa, vanília, vetiver, mirha, ámbra, mandarin, bergamott, citrom, narancs, jázmin, tiaré virág, magnólia, narancsvirág és levendula alkotja az illatot. Amire leírom ezeket a szavakat csak a puszta vágyakozást érzem az illat és a nyár után.

Az illat az alábbi változatokban és árakon lesz elérhető:

  • Bronze Goddess Eau Fraiche 100 ml ($49.50 - kb.8682 Ft)
  • Bronze Goddess Body Oil 100ml ($29.50 - kb.5709 Ft)
  • Bronze Goddess Luminous Body Lotion 200ml ($29.50 - kb.5709 Ft)

    Ti is annyira meg akarjátok szagolni, mint én??  

     

Via http://thebeautyalchemist.blogspot.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2008.03.06. 17:28:55

az Estée Lauder cuccoknak már a kinézetét is imádom, nem kell hogy jó illata legyen :)

zs 2008.03.07. 11:34:31

annyira szépek! a pink körilakk mennyire komoly már... pont megy a pink fürdőrucimhoz; ha még barna is leszek (mondjuk a févörit loreálos barnítótól), a rúzst is lehet, beszerzem!
Melinda angyalka arcához biztos nagyon vadítóóóó!

mamba 2008.07.28. 13:08:58

Imádom ezt az illatot!!De nagyon !!Az Azuree is isteni ,de ez is nagyon jól sikerült,bár hasonló,de kicsit mégis más,igazi miami,tenger,napsütés feeling.Istennő illat.:)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása