OurFashion

Körömlakkokat kívánok...

2012.április.17. 07:25

fashionista

0 komment

Összeszámoltam: 19 körömlakkom van. Jelenleg ezt szánalmasan kevésnek érzem, főleg pasztellfronton van mit javítanom, de a fesztiválszezonra pár sötétebb, rockos árnyalat is jól fog jönni majd. Eddig hűséges voltam a MAC körömlakkjaihoz, de mostanában egyre több darabot gyűjtök be más márkákból: az YSL lakkok csodás színeikkel, a Lancome darabok a trendkiadásaikkal, az Isadorák a széles ecseteikkel, a Douglas Absolute lakkok pedig a csodás hologramos csillogásukkal varázsolnak el - és döntenek anyagi csődbe.

Összeszedtem nektek pár darabot a körömfestési trendeket követve azon márkák kiadásaiból, amiket idén még nem mutattunk meg nektek, a Lancome újdonságokat ITT, az YSL lakkokat ITT, a MAC szépségeket pedig ITT találjátok.

Árak
Anny: 2.990 Ft
IsaDora: 2.290 Ft
Douglas Absolute Nails: 1.690 Ft
Kizárólag a Douglas Parfümériákban kaphatóak.

Forrás: sajtóközlemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása