OurFashion

Februári YSL sminkújdonságok - Rouge pur Couture & Candy Face Spring Look

2012.január.21. 07:23

fashionista

1 komment

Az YSL évente kétszer árasztja el a parfümériákat a sminkújdonságaikkal - a 2012-es első megjelenésdömping februártól esedékes, szemet gyönyörködtető szépségekkel telezsúfolva. Nézzük is őket szépen sorban:

Rouge pur Couture Vernis á Lévres - sem a rúzs, sem a szájfény meghatározása nem fedi le pontosan azt, hogy mi is ez a termék, talán az ajaklakk a legmegfelelőbb erre a tartós, csillogó, aranycsomagolású dologra, amit egy vagy két rétegben is fel lehet vinni attól függően, hogy milyen fedést akarunk vele elérni. Itthon 6 árnyalatban kapható, a színek a klasszikus vöröstől kezdve, a bordón át a rózsaszínig találhatóak meg a kollekcióban, de külföldön 20 árnyalat közül lehet válogatni majd.

Touche Éclat - az eddigi line-up egy új, sárgás bőrre ajánlott színnel gazdagodik (2.5-ös árnyalat) februártól. Ára 10.700 Ft.  

Spring Look - A cukorkaszínek, a gránátalma, a málna és eper pirossága, a mangó, a datolya és a dinnye friss színei dominálnak a kollekcióban, amelynek abszolút erősségei a paletták: a Candy 2 szatén és 2 göngyházfényű színt tartalmaz, csodaszép kompaktban, az ötös paletta pedig maga a tavasz a sárga-kék-zöld-lila-rózsaszín színkombinációjával. Emellett tubusos arcpirosítók, rúzsok és egy körömlakkduó is lesz az újdonságok között.

Ti mire csapnátok le a legszívesebben?

 

 

Forrás: sajtóközlemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spacegirl · http://makeup.blog.hu 2012.01.21. 16:11:10

az első izgatja a fantáziámat leginkább :)

egyébként az ysl-t nem árulják drogériákban, gondolom, parfümériát akartál írni.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása