OurFashion

JÁTÉK! Nyerj Lancôme Trésor Midnight Rose parfümöt!

2011.szeptember.26. 10:49

fashionista

0 komment

Amióta véget ért a párizsi vakációm, folyamatosan kutatom a francia nők titkát (erről korábbi bejegyzés ITT), ráadásul amikor ránézek a Lancôme Trésor Midnight Rose lila fényben úszó kampányképeire, rám tör a nosztalgia: én is szeretnék a Szajna partján kéz a kézben andalogni, apró kávézókban randevúzni és újra érezni a város összehasonlíthatatlanul egyedi vibrálását. Ráadásul már azt is meg tudom állapítani, hogy Emma Watson nagyon jól idézi meg a párizsi nőket: blézert visel és hangsúlyos rúzst, ráadásul olyan kombinációját mutatja meg a magabiztosságnak és a bájnak, amit csak ők tudnak.

Hogy Ti is megidézhessétek ezt az érzést, játékot hirdetünk nektek, amely során 5, a vaníliától, rózsától és erdei gyümölcsöktől édes illatú Lancôme Trésor Midnight Rose parfümöt sorsolunk ki köztetek.

Hogyan jelentkezhettek?
Mutassátok meg nekünk, hogy szerintetek milyen egy éjféli randevú! Ezt a felhívást pedig értelmezzétek annyira széles körűen, amennyire csak szeretnétek: lehet szó itt ruhákról, romantikus helyszínről, egy szerelmes vacsora menüjéről, egy asztal terítékéről vagy egy sminkről, mindössze annyit kérünk, hogy a lila szín köszönjön vissza róla, és egyetlen kötelező elemnek kell szerepelnie a képen: a Lancôme Midnight Rose parfüm üvegcséjének. Ezt a képet a Lancôme facebook oldaláról, INNEN tudjátok lementeni. Ezek után küldjétek el nekünk ezt képként (jpg vagy png formátumban) a szetteteket a melinda@ourfashion.hu e-mail címre a nevetek és az e-mail címetek kíséretében. Mi összegyűjtjük a beérkezett jelentkezéseket, és felrakjuk egy albumba a Facebook oldalunkon. A jelentkezők közül a 5 nyertest sorsolunk ki a random.org segítségével.

Mit nyerhettek?
5 darab 30 ml-es Lancome Trésor Midnight Rose parfümöt sorsolunk ki.

Meddig jelentkezhettek?
A játék mostantól 2011. október 8. éjfélig tart. A nyerteseket 2011. október 9-én sorsoljuk ki és még aznap értesítjük. Az értesítés kizárólag e-mailen történik, a nyertesek nevét nem tesszük fel a Facebook oldalunkra.

Mutatok nektek egy példát is: mivel annyira tökéletes volt nekünk Párizsban, így én oda mennék vissza, Ladurée macaroont ennénk és boroznánk éjjel az Eiffel torony sarkánál.

Az illusztrációt Jessica Durrant készítette: www.jessicaillustration.etsy.com

Jogi közlemény
A játékban csak 18. évüket betöltött, magyarországi lakhellyel rendelkező magyar állampolgárok vehetnek részt. A játékosoknak név és e-mail cím megadásával kell jelentkezniük, melyeket a későbbiekben csak a nyertesek értesítésére használunk, nem adatbázis építés céljából gyűjtjük őket.
A játékot nem a Facebook szervezi, semmilyen módon nem szponzorálja vagy támogatja.
A beküldött képek számától függetlenül mindenki csak egyszer vesz részt a sorsolásban.

Megosztás:
0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása