OurFashion

Vajon mit hordtam tavaly ősszel?

2011.szeptember.06. 12:14

*Bianka*

3 komment

Nagyon remélem, hogy számotokra is ismerős az az érzés, amikor rádöbbensz, hogy már nem is tudod mit kell hordani a hideg időben. Szinte minden nyár után megijedek, amikor hirtelen megérkezik a hideg idő. Ziláltan lépek a gardróbhoz és próbálom a legfelső, szinte már elérhetetlen polcra száműzött őszi cuccokat elővenni. "Nagyon kevés van"- állapítom meg minden ősszel. "De vajon mit hordtam tavaly télen?" - teszem fel mindig a kérdést. Olyan mintha minden nyáron valami manó megenné a tavaly téli cuccaimat. Leülök és próbálom felidézni miben jártam tavaly. Nem megy... Nem is tudom, miben járnak az emberek hidegben. Az rendben van, hogy sokkal jobban szeretek nyáron öltözködni, mint télen és a hidegedet is ki nem állhatom, de azért bele kell rázódnom.

Szerintetek mik azok a kötelező őszi-téli darabok, amik mindenkinek szinte kötelezőek?

Kabát: Boudicca 2420 dollár

Ruha: Emilio Pucci 898 euró

Sál: Marc Jacobs 450 dollár

Cipő: Michael Kors 185 font

Karkötő: H&M 7 font

Táska: Mulberry 1090 euró

Napszemüveg: Prada 350 dollár

Paletta: Guerlain

Rúzs: Yves Saint Laurent

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orsi87 2011.09.06. 12:44:01

Sziasztok! Nagyon sikkes lett az összeállítás, ez tényleg minden évben szezonális divattól függően megállja helyét. Sőt :)
Kötelező őszi darabok:
Ballon kabát, hozzá illő sállal, egy kardigán hűvösebb időre és egy kalap
Télre: szövetkabát, sapka-sál szett, egy jó minőségű, elegáns csizma.

fashion victim 2011.09.06. 21:56:02

Kicsit tulsagosan is a biztosra megy, ezert uncsi az osszeallitas. Milliomos 30-as uzletasszonyon es Victoria Beckham-en tokeletes, de hianyzik belole az otletesseg.

sophia1110 2011.09.07. 20:31:47

@fashion victim: A kabát kéne, egyébként egyetértek.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása