OurFashion

Speciális Levi's cuccok bicósoknak

2011.augusztus.05. 12:26

fashionista

3 komment

Bringázni egyre menőbb az utóbbi pár évben: egészséges, környezettudatos és praktikus is, főleg, mióta Budapesten is egyre több bicikliút van. Sőt, a bicikli divatkellék is lett: egyedi festésekkel, hipertrendi táskákkal és kosarakkal dobhatjuk fel kerékpárunkat.

Erre a trendre épül a Levi's új kollekciója, a Commuter, amely egy dzsekiből és egy nadrágból áll, amit direkt a bicósok igényeire szabva terveztek meg és készítettek el. Hogy mit is jelent ez a gyakorlatban?

A Levi’s Commuter 511-es skinny farmert például egy olyan derékpánttal toldották meg, amely az U-lakat tárolására szolgál, magasított a derékrésze, illetve olyan anyagból készült, amely vízlepergető. Ezen felül még fényvisszaverő szalag is van a nadrágszár alsó részén a láthatóság érdekében, ráadásul az ülepnél megerősítették a szövetet is. Ráadásul a megemelt derékrésznek köszönhetően nem fázik fel az ember egykönnyen, és stretch anyagot is hozzádtak a szövethez a szabadabb mozgás érdekében.

A kamionos dzseki is vízálló anyagból, fényvisszaverővel ellátva készült, szintén hosszított derékrésszel, ráadásul a zsebeket is úgy alakították ki, hogy könnyebben elérhetőek legyenek.

Nektek van valamilyen speciális ruhátok bicózáshoz?

Megosztás:
3 komment

Címkék: trend bicikli levis

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jucmóka 2011.08.05. 13:03:23

Ezek nagyon klassz cuccok! Végre a Levi's is gondol a biciklisekre...nálam szerintem be fog figyelni a nadrág.

R_G_B 2011.08.05. 16:53:06

Jó lenne többet tudni erről az anyagról. A szellőzőnek mondott esőruhákhoz képest mit tud?

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2011.08.05. 17:05:21

@pinchy:
Ezt a hivatalos infót kaptam a kérdésedre: "A Levi’s ® a svájci székhelyű Schoeller Technologies AG segítségével bevezette
a NanoSphere® technológiát a farmer gyártásba, mely lehetővé teszi a farmer anyag víz- és kosz
lepergetési képességét és tartósabb használatot biztosít."
Bővebb infó róla itt: www.schoeller-textiles.com/en/technologies/nanosphere.html
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása