OurFashion

MAC Semi Precious

2011.június.27. 13:34

fashionista

2 komment

Konfettizápor, dobpergés és hejehuja: péntektől (azaz július elsejétől) kapható a MAC legújabb -és a beauty bloggerek körében izgatottan várt- kollekciója. Az elnevezés természetesen nem véletlen: a Semi Precious elnevezésű termékekben négyféle finomra őrölt féldrágakő (bronzit, fekete turmalin, arany pirit és lila leopoldit) teszi különlegessé a szemhéjpúdereket, Skinfinish-eket és pirosítókat. Szerintem ezek is a legjobban sikerült elemei a kollekciónak: nagyon gazdagon csillognak, fénylenek.
Az ecsetek is különlegesek: természetes és szintetikus szálakat egyaránt tartalmaznak, hogy mindkét típus pozitív tulajdonságait egyesítsék.

Tipp:
A szemhéjpúdereket -persze nem csak ezen kollekció részeit, hanem az összes mineralize-ot- érdemes nedvesen (az ujjainkkal vagy ecsettel) felapplikálva is kipróbálni, mivel így sokkal intenzívebb szín érhető el (például a lent látható, Golden Gaze nevű arany-fekete szemhéjpúderből krómhatású óarany színt kapunk).

Ti mire csapnátok le legszívesebben a Semi Precious-ből?

Megosztás:
2 komment

Címkék: mac beauty smink

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása