OurFashion

Milan Fashion Week: Giorgio Armani + Acqua for Life

2011.március.01. 22:00

fashionista

1 komment

A Giorgio Armani bemutató meglepően kezdődött tegnap (nézzétek meg a catwalk show-t ITT).

A modellek felvonulása előtt ugyanis egy pár másodperces video tájékoztatta a közönséget a márka legújabb kezdeményezéséről, az Acqua for Life kampányról: a Giorgio Armani a Nemzetközi Zöld kereszttel együtt egy mozgalmat indít, melynek a célja, hogy a harmadik világban élők is tiszta ivóvízhez jussanak, ugyanis naponta 4000 gyerek hal meg olyan betegség miatt, amelyet a szennyezett ivóvíz fogyasztása útján kapnak el és 900 millió ember él tiszta víz nélkül.

Az Acqua for Life Küldetés teljesítéséhez 40 millió liter tiszta vizet szeretnének gyűjteni, ennek középpontjába pedig a Giorgio Armani két jól ismert illatát az Acqua di Giót és az Acqua di Gioiát állították, amelyek nevükből eredően is tökéletes szimbólumai a kampánynak. 2011. április 30-ig minden egyes eladott, limitált kiadású Acqua di Gio és  Acqua di Gioia parfüm után 100 liter tiszta ivóvizet adományoznak, ráadásul ezt az adományt a parfümök dobozán található egyedi kódok segítségével a Facebookon keresztül meg is kettőzhetik a vásárlók.

További információk a kezdeményezés weboldalán olvashatók.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

l2njpx 2011.03.02. 21:15:00

Szánalmas. A parfümvásárlások nélkül is nyugodtan futná az Armani bevételből néhány száz liter ivóvízre. De persze így "cukibb": ők jótékonynak tűnnek, de gyakorlatilag te, a vásárló adakozik. Szá-nal-mas.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása