OurFashion

Szenzációs alakformálás

2011.február.21. 14:29

fashionista

12 komment

Az alakformáló fehérneműk hallatán nincs az a 25-35 év közötti nő, akinek ne jutna eszébe az a kínos Bridget Jones jelenet, amikor egy óriási bugyi volt a főszereplőn, és emiatt kínosan alakult a pillanat, amikor a Hugh Grant által megszemélyesített karakter benyúlt a ruha alá. Szerencsére már nem kell félni az ilyen kellemetlenségektől, ugyanis a Triumph új, Shape Sensation nevű kollekciójának a darabjai nem csak formálják az alakot, hanem divatosak is.

A csipkés Lace Sensation darabok a legszexibbek, fekete és bézs színben elérhetőek, igényesen kidolgozottak és közepes erősségű alakformálást biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy finomítják a test sziluettjeit, lágyan formáznak és a rugalmas és rugalmatlan szövéssel készített zónáknak köszönhetően palástolják az alakhibákat.


A Retro Sensation darabok ún. körkötött technológiával készültek, oldalvarrás nélkül, eltérő erősségű alakformáló anyagokból. A képen is látható kékes ezüstszürke bodydress a kedvenc darabom a kollekcióból, engem valamiért nagyon emlékeztet a Hervé Léger ruhákra, de persze valójában ezt inkább egy ruha alatt érdemes viselni (és a benne rejlő szilikoncsíkoknak köszönhetően nem is fog felcsúszni).


A Smooth Sensation széria a legtrendibb a háromból: Santoni körkötött anyagból készülő, kényelmes modellek alkotják. Előnyük, hogy erősen formálnak: minden nő számára vékonyabb csípőt varázsolnak és eltüntetik a problémás zónákat a has és a derék körül, arról nem is beszélve, hogy a vidám pink, a púderszínű és a fekete darabok nagyon jól is néznek ki. Ezek közül a legérdekesebb darab a formázó string alsó, ami ugyan leszorítja a hasat és a csípőt, de a feneket 'nem vágja ketté' egy, a szűk nadrágon vagy szoknyán átlátszó bugyivonallal.


Ti viseltek alakformáló fehérneműt?

A kampány modellje a spanyol Alba Carillo Pariente, a fotókat Liz Collins készítette.
A fehérneműk már kaphatók a boltokban.

Megosztás:
12 komment

Címkék: fehérnemű triumph

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2011.02.21. 14:54:54

a fekete csipkés annyira gyönyörű élőben, én arra szavazok.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.02.21. 15:51:17

Gyönyörűek. Egytől egyig. Csak azt nem értem, miért olyan modell mutatja be, akinek nincs szüksége alakformálásra. A kérdés persze költői, hiszen így eladhatóbb a termék.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2011.02.21. 15:59:40

@magdalena.w: a sajtótájékoztatón olyan nők viselték, akiknek nagyobb volt a feneke, volt pocija és melle is, és szuperül állt rajtuk, szóval ha a divatfotókon nem is jön át, becsszavamat adom, hogy a valóságban is jól néznek ki a lányokon ;)

beryl 2011.02.21. 18:51:00

nagyon-nagyon szépek, ügyes kis Triumph :)

bagaela · http://kremmarka.blog.hu/ 2011.02.21. 19:05:13

@fashionista: irni akartam, hogy elég reklám-jellegű a cikk, erre tessék, még a sajtótájékoztatórol is irsz...khm. Na mindegy.

A reklamálást félretéve, amondó vagyok, hogy az ilyen fehérnemük nem igazán azoknak valók, akiknek tényleg szüksége lenne rá, hanem aki 2-3 kilot akar leszoritani, vagy még vékonyabb csipöt csinálni.

Ugyanis viszonylag puha és testbarát anyagbol készültek ezek, de az sajnos csak ahhoz elég, hogy fél centit szoritson, és az ember lelkét nyugtassa.

Csak azért vagyok ennyire 'szakértő', mert anyukám szülése után vagy 4-5 kör végigjátszottunk az alakszorito cuccokkal (volt ott kisnadrágtol kezdve a magasbugyin át a derékformálásig, sajnos a triumphos és a lidlös sajátmárkás alakformálo ugyanugy sz*rt sem ért (ahol a leszorito véget ért, ott vágott be, annál rugalmasabb volt eleve, minsemhogy tényleg változást hozzon, stb.) és a legjobb 'leszorito' az orvos által felírt, gyógyászati segédeszközben (közel triumph áron) megvett cuccok lettek.

Gondolom a sajtótájékozattón sem 80+os csajok viselték, hanem olyanok, akik plus sizeok, de azárt formásak...

Kirsten 2011.02.21. 19:17:30

@bagaela: De jó, pont ezt akartam írni. Ha pl csípőn van felesleg akkor ezek a magas bugyik pont kiemerik, mert mégjobban összeszortják a derekat és akkor már tényleg úszógumis lesz. Ha rövidebb akkor bevág ami mégrosszabb.

Mindenesetre szivesen megnézném őket olyanokon akiken tényleg van mit leszorítani... ezeken a lányokon meg minden jól áll. Amúgy tényleg szépek :)

aradikatta 2011.02.21. 20:21:40

Szerintem tobbet is tud az mint par centi. Az ugynevezett 'powernet' amibol ezek is keszultek es a szabas miatt ezek nem csak leszoritanak, hanem format adnak. Es epp ezert shape sensation a kampany neve. A lenyeg hogy jo alak legyen es ne hagsulyozza a 'hibakat'. Mellesleg a szinek is fantasztikusak.

Kremyyy · http://kremyy.freeblog.hu 2011.02.21. 21:14:35

Vannak azoka bizonyos átváltoztatós műsorok (új haj,új ruha,új smink stb) és ott is a teltebb nők nem 1-2 centis feleslegeit simán leszorították ezek a cuccok úgy,hogy nem volt természetellenes a külsejük vele. Szóval tudnak ezek többet is.
Amúgy nem vagyok elhízva de egy ilyen alsóm van,ami kicsit magasított,akkor hordom,ha nagyon testhezálló ruhát viselek,amiben 5 gramm felesleg is látszik:D

☺Lili☺ 2011.02.22. 12:27:12

iagzából nagyon kecsegtetőek ezek a cuccok, de nem tudom elnyomni magamban az érzést, és Bridget Jones jut eszembe: a nagyibugyi milyen látvány már? pont olyan rucik alá jó ez, amit jó lenne ha nem nekem kéne levennem magamról. egyébként tetszenek, lehet hogy egy próbálás elhesegeti az aggályokat! :)

A d r y (törölt) 2011.02.23. 11:04:36

@bagaela: nekem is ez jutott eszembe.Nem vagyok kövér, 2 gyereket szültem, de egy ilyen bugyingóban megfulladnék.
Ettől függetlenül tényleg szépek.

t.sz. · http://eskuvo-fogyokura-eletmod.blog.hu/ 2011.03.29. 14:42:31

hitelesebb lenne ez az egész kampány ha nem sovány csajokon mutogatnák... amúgy nagyon szépek!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása