OurFashion

Elkészült a csodabicóm! - képekkel

2010.augusztus.30. 06:07

fashionista

9 komment

A biciklizés a reneszánszát éli mostanában, a város telis-tele van két keréken száguldozó menő arcokkal, akik környezetvédelemből, kúlságból vagy pedig éppen praktikussági szempontból választották a drága autókkal és a borzasztó BKV-val szemben a kerékpározást. Én is beálltam közéjük - természetesen divat iránt érdeklődőként egy kicsit különlegesebb bicóra is vágytam

Már jópár hete kérdezgettelek benneteket arról, hogy milyen festést kérjek a bicómra, ami egy klasszikus, női citybike (Waffenrad). Rengeteg ötlet született, de én már akkor tudtam, hogy egy élénk világoskék alapra szeretnék pin-up girlöket fekete színben, hogy passzoljon az ülés, a bandázs és a gumi színéhez a grafika.

A Vázze fiúknak pedig ennél nem is kellett több, szétkapták és színre fújták, ezután pedig a csapatuk stencil művésze - egy igazi street-art géniusz, a vele készült est.hu interjút itt olvashatjátok - rárakott három szexi lányt a vázra, akik a hatvanas évek börtöntetkóinak világát idézik. A Vázze oldalán vannak képek a darabokban álló biciklimről (ITT), de egészben is gyönyörű, ahogy a lenti képeken is láthatjátok. (Az összerakás a Rocket Bikes munkáját dicséri, csakúgy, mint az eredeti dinamós lámpával tökéletesen egyező stílusú ledes lámpák beszerzése és a rendbe hozása a bicónak.)

Íme közelről a minta: rúdon pörgő és pózoló lányok - a szoknyavédőn pedig a téli Chanel kollekcióból jól ismert fecske száll.


Íme egészben a bicikli:

További bicódizájn inspirációért ajánlom a Vázze blog oldalt, ahol magyar népmesék mintás/öko/disco fever vázfestésekre is láthattok példákat: http://vazdizajn.blog.hu/ 

Ha pedig megfestetitek a srácokkal a bicikliteket, azonnal küldjétek el nekünk, és mi is feltesszük a blogra a menő darabokat!

Megosztás:
9 komment

Címkék: bicikli

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2010.08.30. 07:57:57

Kellemes kerékpározást amíg tart a nyár!

Utóirat:
Teljes és pontos leírást adtál a kerékpár tulajdonjogot átruházó brigádnak. :)

☺Lili☺ 2010.08.30. 10:35:40

lájkolom a babakék-napszíttadeszka kontrasztot!:)

Friedmann Juci 2010.08.30. 10:53:09

egy waffenrad akkor lenne az igazi, ha az eredeti valójában hagytad volna felújítva. ezüst, esetleg rany kiegészítőkkel. akkor lenne igazi csoda!

nem genyózni akarok, de elég összecsapott lett, főleg a stencilezés.

Božena Slančíková 2010.08.30. 11:46:42

Női bicaj csajokkal.Szerintem , béna ötlet.

VÁZze 2010.08.30. 13:01:19

@Friedmann Juci: Kedves Juci!
Ha élőben látnád biztosan más lenne a véleményed, de ha nem is más, biztosan sokkal árnyaltabb :)

Nézz körbe a blogunkon, szívesen veszünk minden visszacsatolást!

vazdizajn.blog.hu/

eszter_ke 2010.08.30. 13:05:22

szerintem nagyon menőn néz ki a bringa és pont illik hozzád! :)

Friedmann Juci 2010.08.30. 16:05:31

@VÁZze: már nézegettem :) az első művetek, a magyarnépmesés, az csodás, és a többi is tetszik, de vagyok olyan szőrszálhasogató, hogy apró dolgokba belekötök, mint ahogy ennél sem tetszik, hogy a stencilezés el van "mosódva", mintha piszkosmaszatos lenne.
tudom, ilyen ez, de mint mondtam, szőrszálhasogató vagyok... :)
közben meg rájöttem, mi nem tetszik a bringán... hogy a sárvédők is színre vannak fújva, és mint ahogy előttem is írták, csajbringára nem illik a pinup. olyan, mintha egy csaj a klozetten pléjbojt olvasna. :D
ja, és a három minta sem egységes együtt. én vagy csak egy csajt tettem volna rá pár csillaggal, vagy csak fecskéket, de a két csaj együtt sok. nekem. nnna. ennyit az én véleményemről.
szeretem a retró bringákat, nekem is az van, de konzervatív vagyok (ebből a szempontból) és szeretem, ha eredeti fényében tündököl. főleg, hogy waffenradból láttam már olyan csodát, hogy napokig zokogtam.

bocs a sok szövegelésért

VÁZze 2010.08.31. 09:12:53

@Friedmann Juci: örülünk neki nagyon, hogy azért vannak olyan bringáink, amik elnyerték a tetszésedet :) nem kell bocsánatot kérned a sok "szövegelés" miatt, tényleg érdekel minket mindenki véleménye, abból is tanulunk!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása