OurFashion

Napi Kedvenc - Zsebbe sakk

2010.március.25. 11:03

*Bianka*

6 komment

A 21. század legújabb kérdése nem az hogy milyen ruhában stílusos egy férfi, hanem az hogy milyen kiegészítőtől válik igazán stílusossá egy férfi?

Megy a harc a klasszikus táskák, övek, nyakkendők, napszemüvegek és sálak területén, azonban ezenkívül más területeken is próbálkoznak a high-fashion márkák.

Itt van rögtön egy remek példa ez a Hermés által kiadott zseb sakk. A Hermés-i tökéletességgel elkészített kézzel varrt férfiaknak szánt kiegészítő a 2009-es tavaszi kampányban jelent meg előszőr. A minijátékot azóta is rendelésre készítik, az árat csak a megrendelőnek árulják el.Korábban a cég a magas ár miatt csak 3-4 zsebsakk eladásra számított, azonban már a 28. darabot gyártják. A Hermés a 30. minisakk legyártásakor megáll, hiszen nem szeretnének a vevőknek kellemetlenséget okozni azzal, hogy "tömegterméket" állítanak elő.

Kiváncsi lennék, ki az a 28 akinek van és ki lesz a 30. férfi a világon aki bezsebelheti a Hermés bőr sakkot?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2010.03.25. 11:37:39

Az a baj ,hogy tényleg el fog fogyni ez a fantasztikus ,gigászi ötlet.

A készlet értékesítése után a "2011-es Hermés Sakkvilágbajnokságon" szomorúan lesz tapasztalható, hogy Anand, Ivancsuk, Kramnyik, Topalov és a mi fiúnk Léló Péter nem lesz ott ,mert csak hagyományos rózsafa vagy esetlegesen a hétköznapi mahagóni fából készült sakktábláikkal akartak megjelenni a rendezvényen.

Plusz egy idilli kép: amint Gyuri bácsi a műanyag fröccsöntött papucsban , glot-gatya(de szép szó) gumisapka kombinációban a Széchényi fürdőben előkapja a Hermés sakk készletét, a többi kisnyugdíjas azonnal, ki is közösíti.

GodMother · http://www.veszta.hu 2010.03.25. 17:22:38

@LuPuS: Tetszik ez az irónia, és egyet értek. :)

Fashionlover 2010.03.25. 21:47:54

Elegáns, bár én nem vagyok az a nagy sakk mágus!!:D

szigetlakó · http://fabos-net.ws/ 2010.03.26. 22:31:59

És mi lesz a strandon a méteres bábukkal?

nagyfavor 2010.12.30. 19:23:02

"És mi lesz a strandon a méteres bábukkal?"

szomorú, te sajnos lejárt a mandátumuk, a bőrsakk (hűdeszépszó :P) múltidőbe helyezi... így múlik el a világ dicsősége :D
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása