OurFashion

Grammy 2010 - A vörös szőnyeg

2010.február.01. 13:38

**Anna**

7 komment

Mint mindig, most is kitettek magukért a tengerentúli nők, ha nagy eseményen vesznek részt. Mindenki csillivilli ruhákban feszített, most valahogy a mellényúlásból is sokkal kevesebb volt, mint általában. Összeségében nekem sokkal inkább love, mint hate.

Beyoncé szerintem egyszerűen fantasztikusan fest, végre nem egy olyan ruhát vett magára, amiben csak a csípőjére kerül a hangsúly. Tökéletes a szín, a forma és a minta is. Persze most sem tagadta meg önmagát, a tesrte feszülős ruha nagyon szépen hangsúlyozza nőies idomait.

Ciara hurkolt átlátszó fekete ruhája...háááát szerintem inkább klipforgatásra való mint egy ilyen eseményre. Vagy egy nagyon menő vízparti buliba. A felső része tetszik, de az áttetsző dolgokkal nem vagyok kibékülve a vörös szőnyegen.

Fergie egészen visszafogott magához képest, semmi giccs, még a közönségességet is otthon tudta hogyni. Bocsi lányok, fiúk, de ő nem tartozik a kedvenceim közé, így azt hiszem jót soha nem fogtok róla tőlem hallani.

Katy Perryt vele ellentétben viszont imádom, ahogyan ezt a ruháját is. Az ő külseje is egészen visszafogottra sikeredett, bizonyos testrészei viszont elég nagynak tűnnek ebben az összeállításban. Vagy valami el van csúszva. Mindegy, akármit vesz fel, nekem nagyon love.

Kesha éppen most érkezett meg az őserdőből, ahol törzsi táncot járt, ezért van még mindig ilyen pózban. A smink és az arckifejezés is a rituálé része volt, a ruhát idefele jövet kapta magára. Nagyon szereti a gyöngyrojtokat, mert azokkal majd otthon is jól tudja gyakorolni a már betanult mozdulatokat.

Mileynak fura feje van, viszont jó ruhája.

Pinkből igazi nő lett, nagyon szép ez a ruha! Nagyon csinos, sokkal jobban mutat ebben az uszályos pikkelyes csodában, mint valamilyen fekete szerelésben. A haja színe nekem külön tetszik, a beletűzött kis virág pedig plusz pont.

Nekem nem jön be különösebben Rihanna ruhája, de ennek ellenére ő is felülmúlta önmagát. Tetszenek a ruha vállai, a fehér pedig tagadhatatlanul jól áll neki. Ennél sokkal bevállalósabb és merészebb szokott lenni, de külön jó, hogy a nőiesebb oldalát sem titkolja el.

Taylor Swift mostanában mindenhol csillogó ruhákba csomagolva van jelen. Nem szeretem a zenéjét, viszont mindig kifogástalanul fest a közönség előtt. Semmi fura póz, arc vagy smink, tökéletesen kivitelezett alkotás. Gratulálok a mögötte álló csapatnak! Jó, jó, neki is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coco 2010.02.01. 15:33:08

Pink (amin nagyon meglepődtem, mert én általában nagyon közönségesnek látom) és Rihanna nagyon tetszenek, a többi nagyon nem...

quika · http://purple-weed.blogspot.com/ 2010.02.01. 15:57:04

Nálam abszolút Rihanna nyert.
Miley sem rossz, de mindig ugyanilyen. Mondjuk ha ilyen lábaim lennének, én is folyton elől hagynám :P

suo tempore 2010.02.01. 19:30:32

ha lyól tudom, a pikkely-t elég régóta ellipszilonnal írlyák

aradikatta 2010.02.02. 18:57:38

Pink ruhaja az abszolut favorit.
Viszont legkozelebb kerlek, a megjegyzeseket a kepek ala illeszd, mert (mivel erdekel a velemenyed) idegesito volt allandoan felgorgetni.

LJS 2010.02.04. 20:24:51

@quika: mmint ha ocsmány dongalábaid lennének? Természetesen P!nk a nyerő!

theoa 2010.02.09. 15:51:08

Pink tetszik.
Rihannáról nekem először a mikulás ugrott be...

*honey* 2010.08.10. 16:07:17

Pink ruhája egyszerűen meseszép, a többiben szerintem nincs fantázia. Rihanna ruhájának nagyon tetszik az alsó része, a fehér tényleg nagyon jól áll neki. A többi sztem nem nagy szám, kesháé pedig egyszerűen borzalmas! Szélesíti a csípőjét, vastagabbnak tűnik a combja.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása