OurFashion

MTV Movie Awards - a divat nézőpontjából

2009.június.01. 08:50

fashionista

11 komment

Tegnap volt a MTV Movie Awards díjátadó, ahol főleg az ifjú hollywoodi generáció tagjai számára termett babér arany popcorn. Robert Pattinson, Ashley Tisdale, Zac Efron is díjazott volt különböző kategóriákban, de az este fénypontja vitathatatlanul Eminem és Sacha Baron Cohen performansza volt (csak nézzétek meg a videót) - na meg persze a ruhák, amelyekben túltengett a fekete szín és mini fazon.

 

Kritizáljunk együtt, hogy ki volt a legjobban, és a legborzasztóbban öltözött az este folyamán!

Brüno, azaz Sacha Baron Cohen párducmintában, popsit villantva, szőke melírral.

Minősíthetetlenek:  Paris Hilton barackszín rettenetben, Terminátorarcú barátjával, Doug Reinhardttal.

Leighton Meester - különleges szabású és anyagpárosítású kis feketében, csúnya és ormótlan cipőben.

Sienna Miller tengerszínű Twenty8Twelve (nagy kedvencem mostanában ez a márka) ruhája volt az egyik kedvencem - semmi extra, de mégis alkalomhoz illő, fiatalos és menő. A haja és a sminkje szintén a napsugaras nyarat idézi nekem.

Ryan Reynolds szexi mint mindig, Sandra Bullock ruhája pedig nagyon tetszik - mintha a csillagos nyári éjszakákat idézné. De lenne pár kérdésem: szerintetek nem kerekedik egy kicsit Sandra pocija? És miért kellett vastag, fekete harisnyát húznia ehhez a bájos ruhácskához?

Cameron Diaz- hááááát, egy friss Vogue címlaplánytól sokkal jobbat várnék! Semmitmondó J. Brand farmer, előnytelen, mintás Matthew Williamson tunika - a Giuseppe Zanotti csizma és a sminkje viszont tetszik. Abigail Breslin pedig úgy néz ki, mint bármelyik 12 éves Amerikától Magyarországon át Japánig, talán csak a cipője jobb.

Vanessa Hudgens - lemásolta Nicole Ritchie hippis stílusát, és jól sikerült. Tetszik a Max Azria ruha színe, nyárias hangulatú az összeállítás, jók a kiegészítők.

A legrosszabb haj elismerését tőlem Megan Fox kapja. A brokát falikárpitokat idéző anyagú Dolce&Gabbana ruháért sem ugrálok.Actress Megan Fox photographed on the red carpet at the 2009 MTV Movie Awards at the Gibson Amphitheatre at Universal CityWalk in Los Angeles. Viszont azt a Louboutin cipőt elfogadnám! Az érdekelne, hogy aki annyira jó csaj, mint ő, hogy tud ekkora baklövéseket elkövetni? Megan, baby - sürgősen rúgd ki a fodrászodat!

 

Megan Fox photographed on the red carpet at the 2009 MTV Movie Awards at the Gibson Amphitheatre at Universal CityWalk in Los Angeles.

Ashley Tisdale, a női 'breaktrough performance' díj nyertese - tetszik a cipője, jó az öv és a karperecek is, de a táska és a 'wet-look' ruha sem nyűgözött le.

Ashley Tisdale photographed on the red carpet at the 2009 MTV Movie Awards at the Gibson Amphitheatre at Universal CityWalk in Los Angeles.

Lauren Conrad a The Hillsből- szeretem ezt a lányt, de ezúttal mellélőtt. A borzasztó hajhosszabbítás, a műszálas Moschino gothic-barbie ruha, az egymásra nyomuló lábujjak, amelyek a rossz cipőválasztásról tanúskodnak a halmozottan hátrányos outfit elemei.

Lauren Conrad from MTV's The Hills on the red carpet at the 2009 MTV Movie Awards in Los Angeles.

Miley Cyrus - púderszín Moschino Cheap&Chic ruhában, türkiz körmökkel. Láttam már őt jobb ruhában, itt viszont tetten érhető az a törekvése, hogy "felnőttesen" akar kinézni. 

Miley Cyrus on the red carpet at the 2009 MTV Movie Awards in Los Angeles.

Forrás: MTV.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macimez 2009.06.01. 12:49:12

bocsi, de nem music hanem movie awarsd(:
amúgy: sascha baron cohent imádom, annyira jó pasi, amikor nem vicceli ki magát(: a megan fox továbbra se tudom kicsoda, ellenben a cipője nagyon király, ashley tisdaleével karöltve..szegény lauren tényleg szarul néz ki, viszont sztem a haja amúgyis ilyen hosszú mostanában(:

Hyden 2009.06.01. 13:27:26

Sacha nagyon fárasztó :S Nekem ezek közül egyedül Sienna Miller tetszik. Ashley Tinsdale úgy néz ki mintha egy hete mély lélegzetet vett volna és azóta nem fújta ki a levegőt. Megan Fox egyszerűen retkesnek néz ki, mint mindíg. Vanessa Hudgens majomszabású, konkrétan a Björk ugrik be róla. Cameron Diaz melletti kislányokon nagyon bután áll a magassarkú. Sandra Bullock-ot imádom, alig várom, hogy lássam tőle a The Proposal-t Ryan-nel pont összeillenek. Két gyogyós. Paris Hilton és párja épp tangóznak? Ha nem tartaná, hanyatt dőlne...

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2009.06.01. 13:37:50

@macimez: úúúú, köszi, tiszta hülye vagyok!
Megan Fox pedig a Transformersben játszott Shia LeBeof-fel.

zteny 2009.06.01. 16:26:04

nekem leighton meester az abszolút best dressed.nagyon tetszik a ruha és még a cipő is.

macimez 2009.06.01. 16:58:25

most néztem meg a videot((((: ahogy az eminem komolyan megsértődik..vagy csak én hiszem azt h ez az ember ilyen szánalmas?(: mert én sajna azt hiszem..zac efron meg édes..egyem a szivét...a vulkáni meg milyen helyes fiú civilben(:

☺Lili☺ 2009.06.01. 17:30:43

Még Sienna Miller sem jön be, de Sasha lolcsi!!! :D

betonpanda 2009.06.01. 19:45:56

Paris pasija szerintem egy robot :D
Leighton M ruhája nálam is nyerő
és Abigail Breslinnek azért Greta Garbo van a pólóján, bocs ;)

beryl 2009.06.01. 21:22:59

olyan végtelen stílustalan az összes

LuPuS 2009.06.02. 06:28:02

ritka amikor megvédem Paris kisasszony-t,de nekem bejön a ruhája plussz a terminátor öltöny is.

nos az a baj asztárokkal,mutassuk meg magunkat ,teljesen mindegy milyen szart vesszünk fel,mert mi sztárok vagyunk--->megtehetjük.

SANDRA BULLOCK védelmében:
Ő a leendő gyermekem anyja,kérlek csak tisztelettel beszélni róla.

Lizzy01 2009.06.02. 22:31:17

Ez az Abigail Breslin erősen középszerű, és még csámpás is- nem tudom miért áll be mindenki így! valaki szerint ez jól néz ki, vagy mi?...
Vanessa Hudgens ezt nemtom, hogy találta ki, Miley Cyrus meg valamiért zanzásított 30asnak álcázza magát.

CassiaGermanotta 2009.06.05. 12:09:53

egyik szörnyebb mint a másik...
cameron például miért nem tud soha normálisan felöltözni? ilyen alakra takarítónő-ruhákat felvenni már bűn.
megan foxnál kevesebb ordenáré nő él hollywoodban, ezekkel a tetkókkal úgy fest mint egy olcsó prosti.
malacfejű miley ebben a darabban még inkább disznóra emlékeztet :)
és azt észrevettétek már, hogy paris hilton sosem bír egyenesen megállni? vagy folyton be van lőve, vagy egyik lába rövidebb mint a másik.. nagyon gáz
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása