OurFashion

Anyukák! A gyerekre nem csak rózsaszínt és babakéket lehet adni!

2012.július.06. 11:30

fashionista

3 komment

Valamiért az anyukák egy része nem tud elszakadni a kislányoknál a rózsaszín/pink, kisfiúknál pedig a babakék/középkék kombinációktól. Így rendezik be a babaszobát, így választják ki a babakocsit, a járókát, a cumisüveget és persze a gyerek egész ruhatárát. Pedig milliárdnyi színből lehet válogatni, hiba ennyire leszűkíteni a saját lehetőségeinket, nézzétek csak:

A legkisebbeknek:

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Nagyobbaknak:

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Megosztás:
3 komment

Címkék: gyerek divat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.07.06. 12:20:23

A lányoknál még a lila is nagyon trendszín. Pedig a kicsiket az őket körülvevő sok árnyalatú, telt színek sokkal inkább inspirálják, fejlesztik. És nem utolsó sorban szülőként sem kap az ember hülyét a rózsaszíntől...

l2njpx 2012.07.06. 17:11:01

De azt se felejtsétek el, hogy a legtöbb helyen egyszerűen csak rózsaszín lányruhát árulnak. Mármint a mindenki által megfizethető és átlagos pénztárcájú anyukák által látogatott helyeken. Úgyis 5 perc alatt kinőnek mindent, szóval igazából mindegy is.

2012.07.06. 20:34:35

Nagyon édesek ezek a kis ruhák! :))
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása