OurFashion

Love or Hate? - Chanel Resort Collection 2013

2012.július.02. 16:54

*Bianka*

1 komment

Vegyes érzelmekkel fogadtam a Chanel Resort 2013-as kollekcióját, ami szerintem nagyon kaotikusra sikerült. Az arany-fehér darabokat látva szinte teljesen McQueen érzésem van, aztán pedig jönnek azok a suta tornacipők és korántsem kecses magassarkúak és a hozzájuk tartozó pasztell borzalmak. A Chanel és persze Lagerfeld mostanában hajlamos a túlzásokra, mégis mindig a jóízlés határain belül mozgott, most mégis úgy érzem kicsit kicsúszott. Lehet, hogy csak nekem van rossz napom és ez a kollekció abszolút konzekvens és kiegyensúlyozott és ami még ennél is fontosabb stílusos?

Nektek mi a véleményetek? Egy-egy darab tetszik kiemelve vagy a kollekció egésze is?

chanelresort.jpg

Fotók forrása: WWD

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.07.04. 12:58:42

Jesszus! Egyáltalán nem az... Az a 3 karkötő tetszik, de attól az esztergált sarkú cipellőtől szerintem Coco Chanel forog a sírjában...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása