OurFashion

A Designerdrugs mostantól Skim Milk, de még mindig vicces

2012.június.10. 08:44

fashionista

2 komment

Hát igen, néha még a legmenőbb, halálosan laza pasik is rájönnek, hogy hibáztak (konkrétan amikor a pólómárkájukat Designerdrugsnak nevezték el), így aztán átnevezték magukat Skim Milkre, hogy folytassák a limitált darabszámban elérhető pólóik tervezését és gyártását. 

Azt mondják, hogy azért alakultak, mert nem bírták elviselni a jelenlegi pólókínálat középszerűségét és egy kis művészetet (meg egy adag szarkazmust) akartak csempészni a ruhákra, amelyekre festővászonként tekintenek.  

A Terry Richardson albumos alkotásuk abszolút kiemelkedő, de a többi darabnak is van egy sajátos, megmosolyogtató hatása.

Nektek tetszik?

Terrysworld Skim Mil is the new Designerdrugs name

Tim-crew

Hygiene-crew

Excessorize

Iggy Harry

Képek

Megosztás:
2 komment

Címkék: férfi divat terry richardson

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.06.10. 12:45:46

A humor forrása az, ami két értelmű. Ami egyértelmű, az nem vicces.
Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy a középszerűségből való kitörést melyik irányba tervezték? Mert az én mércémhez képest meglehetősen lefelé megy az irány...
(Persze, ez egy szubjektív kategória, úgyhogy elfogadom, ha valakinél talált.)

wolf girl (törölt) 2012.06.11. 11:03:10

Elég primitív.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása