OurFashion

Profi és amatőr divatfotósok figyelmébe: Sony World Photography Awards pályázat

2012.június.02. 09:11

fashionista

0 komment

Ismét lehet nevezni a profi és amatőr fotósok versenyére, a mintegy 20 millió forint összdíjazású Sony World Photography Awards-ra.

Az ingyenes, nyílt verseny 2013-as kategóriái:
-Szakmai verseny, a komoly és gyakorlott fotográfusok számára, például divat és szépség kategóriában is (a többi kategóriáról a weboldalon tájékozódhattok)
-Nyitott verseny az amatőröknek és rajongóknak
-Diák verseny a magasabban képzett, 18-28 éves fotográfus tanulóknak
-Ifjúsági verseny a 20 év alattiaknak
-Mozi kategória a mozgóképekkel kísérletezők számára
-3D megoldások bárkinek, aki a képeit vagy videóit 3D technikával készíti

A nevezés 2013. január 4-én zárul, a szakmai kategória kivételével, melyre 2013. január 9-ig lehet nevezni. A döntősök listáját februárban hozzák nyilvánosságra, a nyerteseket pedig 2013. áprilisában a Londonban megrendezésre kerülő díjátadó gálán hirdetik ki.

A győztes a Sony World Photography Awards év fotósa cím mellett 6 millió forinttal lesz gazdagabb, míg az amatőr kategória nyertese 1 millió forint pénznyereményben részesül. Az egyes kategóriák legjobbjai természetesen Sony termékeket is kapnak.

A WPO (World Photography Organisation) ezenkívül közzéteszi a nyertes fotókat a honlapján, nemzetközi kiállításokon és az évente megjelenő Sony World Photography Awards könyben egyaránt, valamint 2013 tavaszán kiállítja azokat a londoni Somerset Houseban.

Részletek: www.worldphoto.org

Forrás: sajtóközlemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása