OurFashion

Fashion Rio - az überszexi Cia Maritima kollekció

2012.május.31. 09:13

fashionista

4 komment

Süt a nap, már érzem a nyár közelségét, tervezem a vakációmat, de egy dolgot kihagyok: a bikinivásárlás nálam nem téma. Hogy miért? Mert amióta megkaptam az első Cia Maritima bikinimet, imádom a brazil fürdőruhákat, és minden követ (és a barátom teljes rokonságát) megmozgatok, hogy szezononként legalább 1-2 darabbal bővüljön a gyűjteményem. Az oka pedig az -mielőtt még sznobnak titulálnátok-, hogy egyszerűen milliárdnyi fazonban kapható az összes minta, és bármilyen méreteket lehet kombinálni egymással, nem csak a háromszög, a merevítős és a pánt nélküli változat létezik, ráadásul az anyagok is rendkívül változatosak, így végtelen a kombinációk tárháza. Persze meg is kérik az árát, 20-25 ezer forint körüli összeget (de persze a határ a csillagos ég) hagy ott egy brazil lány egy bikiniért.

A most zajló Fashion Rio bemutatósorozat pedig a tényleg a bikinitervezés legjavát mutatja be: igazi mintaorgia és fazontobzódás jellemzi a show-kat, melyek közül a szívem csücske, a Cia Maritima kollekciója volt az, amely láttán leesett az állam és fejben el is kezdtem írni a kívánságlistámat. A kollekciót Hawaii ihlette, ez pedig visszaköszön a virágmintákban és a pálmafákban is, melyet egy kis arannyal egészítettek ki. A magabiztos, szexi nők kollekciója ez, olyanoké, mint a felvonuló Alessandra Ambrosioé, aki után tucatnyi férfifej forgolódik percenként...

Nektek melyik a kedvenc bikini márkátok?

A leopárduc mellett a szembeforduló csikóhalak mintája lesz az uralkodó:

Cia Maritima 2013 Summer - Fashion Rio

Cia Maritima 2013 Summer - Fashion Rio

Cia Maritima 2013 Summer - Fashion Rio

A harmadik fördőruhán szalmabetétek vannak:

Cia Maritima 2013 Summer - Fashion Rio

Ananászminta - minden fazonban

Cia Maritima 2013 Summer - Fashion Rio

Cia Maritima 2013 Summer - Fashion Rio

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paladinn 2012.05.31. 12:48:55

dugnám mindet libasorban

t.o.d. 2012.05.31. 15:29:26

Annyira kibaszottul gebék, hogy rosszul leszek tőlük. A csajom 49-50 kiló a 168 centijéhez, és határozottan húsosnak néz ki ezek mellett. Hova fejlődik a világ, bakker? Ez totál abnormális. Szép egy izmos has, de ezek SOVÁNYAK. Picsába. Bottal se.

verkli 2012.05.31. 16:27:02

Még Billly előtt szeretném sunázni a gebéket libasorban, mert félek a sugárzástól.

2012.06.01. 00:33:21

Néha csak lesek a hozzászólásokon... Ide is vágna az, hogy "hova fejlődik a világ"... De hát sehova. Mindig is voltak olyan és lesznek emberek, akik képtelen dolgokat vállalnak képtelen szépségideálokért, és mindig is voltak és lesznek olyan emberek, akik képtelenek vagy értelmesen kommunikálni vagy arccal vállalni a hülyeséget... Egyiken sem érdemes fennakadni.

Az eredeti kérdésre válaszolva: nincs kedvenc fürdőruhamárkám, kedvenc fürdőruhám van, amire valami különös csoda folytán akadtam rá a Konkurenciában. Pont olyan volt, mint amilyenről már régóta álmodoztam. Az ilyet meg kell becsülni :).
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása