OurFashion

Képriport a Cirque du Soleil Alegría backstage-ből

2012.május.13. 07:42

fashionista

0 komment

Tavaly voltam először Cirque du Soleil előadáson -akkor a Saltimbancot néztem meg, de már nagyon készülök a jövő heti előadásra (2012. május 17-20-ig lesz Papp László Sportarénában a látványcirkusz), amikor az Alegríát láthatom végre a világ legtehetségesebb akrobatáinak előadásában.

A leírás szerint olyan performanszra számíthatunk, melyben mintha Fellini álomfigurái keverednének a Hyeronimus Bosch féle Gyönyörök kertjének lakóival, s mindez Peter Greenaway barokkos túlzásokkal teli, buja színeiben pompázik, ahol megjelennek Fantázia különös lakói a Végtelen Történetből is.

Mindent megtettünk, hogy bejussunk ez előadás backstage-ébe, de sajnos a szigorú szabályok miatt erre nem volt esélyünk, de vigasztalásképpen kaptunk rengeteg fotót arról, ahogy az akrobaták készülődnek (köszönet érte a MACnek, akik az előadássorozat sminkeit biztosítják).

Szerintem ezek a legjobbak:

 

 

 Képek és információk: sajtóközlemény

 

 

Megosztás:
0 komment

Címkék: mac beauty

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása