OurFashion

Gréta Zserbó személyiségzavaros, képeket ad el borért, de elképesztően bájosak a printjei

2012.május.09. 14:32

fashionista

0 komment

Horváth Andrea kreativitásának még a semmi sem szab határt, még a 'hogy hívnak' kérdésre sem hétköznapi a válasza: a fent említett hivatalos nevén csak a gázszámla szólítja, mindenki más Micinek hívja, de a Society6-en (ahol megvásárolhatóak a művei) Gréta Zserbó néven található meg, viszont a vásznain az aláírás HA.

Ennyi bonyolultság után abban is biztosan lehetünk, hogy a pályaválasztása sem volt egyeszerű:

"Hát, hol is kezdjem. Mindig nagyon szerettem rajzolni - igen, mindenki így szokta kezdeni a történetét, de én is így voltam vele. Aztán általános iskola után nagyon másfelé kanyarodtam el, főiskola után elkerültem szövegírónak, bár már akkor is inkább art director szerettem volna lenni, de nem bántam, örültem, hogy kreatív területen helyezkedhettem el.
Már néhány éve dolgoztam, amikor nem is tudom, hogyan, de gondoltam, hogy felvételizek az iparra. El is mentem rajzolni szépen, és itt kell, hogy nagy-nagy köszönetet mondjak Dévényi Móninak és Hidvégi Évának, akik olyan dolgokat hoztak ki belőlem, amikre én is rácsodálkoztam és rengeteget bátorítottak, ami nekem borzasztóan sokat jelentett. Bár az iparra nem vettek fel, de időközben art director lettem.
Üzleti érzékemet jól jellemzi, hogy az első képemért, amit eladtam, azért egy üveg bort kértem cserébe. Majd a másodikért is. Eddig jutott a biznisz, ez az eladós dolog leállt, mert egyrészt nem tudtam, mi lenne az, amit szívesen eladnék és nem ragaszkodnék hozzá nagyon, másrészt úgy éreztem, nincs még itt az ideje, hát, hogy itten képeket adjak el, hát nem vagyok én Picasso. Nagyon hálás vagyok a családomnak és a barátaimnak is, akik segítettek nekem abban, hogy ez az egész rajzos hóbort ne múljon el."

Ugyanis ezek után persze happy end jött, mert Mici végül elkezdett még többet alkotni és lassan árulni is (azért a mai napon írunk róla, mert ma adta el az első iPhone tokját, szóval háromszoros hurrá neki), de azt mondja, hogy ezek a darabok nem kiállításra valók, hanem dekorgrafikák, amik az ő szívéhez kivételesen közel állnak.

Ezeken túl még annyit árul el, hogy jelenleg egy szakácskönyv illusztrációján dolgozik és nagyon szereti a kisautóját, Norvégiát és a paradicsomos tésztát.

The Happy Rain print:

The Happy Rain Art Print

The Happy Ice cream print:

The Happy Ice Cream Stretched Canvas

The Happy Flower képeslap:

The Happy Flower Stationery Cards

The Happy Flight iPhone tok:

The Happy Flight iPhone Case

The Happy Sound laptop skin:

The Happy Sound Laptop & iPad Skin

The Happy Dandelion print:

The Happy Dandelion Stretched Canvas

Még több dolog róla ITT és ITT.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása