OurFashion

I love Bloggers

2012.május.05. 14:27

**Anna**

9 komment

A három blogger grácia (Chiara Ferragni, Carolina Engmann és Andy Torres) fantasztikusat alkotott a Mango Touch x Werelse kollaborációnak, szerintem ma el is megyek legalább megnézni közelebbről a neonsárga táskát.

Amúgy meg bárcsak én is full time blogger lehetnék. Komolyan, a fél karomat odaadnám, ha nem kellene annyit dolgoznom amennyit, és sokkal több időm lenne a bloggal foglalkozni. Talán egyszer majd ennek is eljön az ideje...amúgy nagyon vicces, múlt héten megjegyezte az olasz lakótársam, hogy ja egyébként ő ismeri Chiarát, egy városban nőttek fel. Hah.

 

 

 

Megosztás:
9 komment

Címkék: mango 2012 nyár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anna_mari 2012.05.05. 15:42:55

"Ciara Ferragani"

Kicsit nézz már utána a nevének, ha 33%-ban róla szól a bejegyzés, mert mindenhol rosszul írtad le a nevét.

Bert Sels 2012.05.05. 16:11:48

blogger gracia mi? jodolgotokba mar nem tudtok milyen f@szsagot kitalalni... idiota p!csak

keptelen kepkeret 2012.05.05. 18:32:03

Nem bantasbol irom,de ezek a taskak egy jo izlessel biro ember szamara vallalhatatlanok.Alkotoi szemszogbol nezve pedig stilustalan,es semmi kreativitast nem latok benne.A kreativitas alatt nem azt ertem,h muszaj extrem-nek es avantgard-nak lennie,de legyen benne otlet.Egy szin onmagaban semmit em tesz erdekesse,csak eltunove,attol viszont h feltuno,nem lesz erdekes.Az egyik kedvenc taskagyartom,az Tory Burch.Semmi extra,megis valamiert beleszeretsz,plusz a taskai hihetetlenul jo minoseguek,az egyiket mar 3 eve nyuvom,a masik csak par honapos de mar latom benne az elkovetkezo eveket:-))A masik tervezo,akit nagyra tartok az Bottega Veneta,toluk szinte minden.19 evesen egy lazado punk voltam(ez nagyo regen volt0)es az akkori pasim eldontotte,h maredig o jo not farag belolem,igyhat elvitt a MaxMara boltba,es kompletten feloltoztetett.Akkoriban fogalmam sem volt a divatrol,az meg h Maxmara vegkepp semmit nem mondott.Elmentunk ebedelni,en feszengtem,durcaztam mert nem a martensem volt rajtam,es mondtam,h utaaaaalom ezt a szart,en nem akarok ilyen cuccokban jarni es kulonben is,senki nem ismeri fel,h ez Maxmara vagy turakol.Erre nyugisan es bolcsen azt mondta: Figyelj kolyok,nezd meg a pulcsi varraszegelyet,a naci eseset,az anyagot,a horgolas egyediseget es ha egy kicsit tovabb nezed,akkor rajossz,h a kulonbseg az ezekben a nuanszi,nagyon kifinomult dolgokban leledzik,es aki otthon van a divatban az mindezt latja.
Kesobb hozott nekem egy tuzpiros Prada taskat,kb 20 eves voltam.Addig katonai zsakot hordtam hatalmas anarvhia jellel es termesztesen utaltam a vilagot,erre o beallit egy nocis Pradaval.Persze visitottam,h nekem nem kell ez a szar es akkor azt mondta,hogy figyelj gyerek,hordd egy hetig.Ha egy het mulva is azt mondod,h nem kell ez a szar,add vissza es lepasszolom a titkarnomnek.Okeeee.Egy hetig hordtam,es mar az elso nap lenyugozott,hogy a fule megall magatol,hogy belul selyem,hogy nem gyurodik,h kenyelmes,hogy tuzpiros es a vegen csak annyit mondtam,h kosziiiiiiiiiiii:))))Ott valami megvaltozott bennem,rajottem a Gap-on kivul is van elet,es azota dizajner cuccokat hordok.enek tobb tiz eve-)))A fent kepekben,varrasokban,vonalvezeteseben szamomra nincs semmi olyan ami kulonlegesse tenne a taskat.De ez csak az en velemenyem;-)))

2012.05.05. 22:08:50

Egyetértek az előttem szólókkal, ezért nem fejtem ki külön a véleményem, bár biztosan egészen másképp írnám le...

Kispötyi 2012.05.06. 10:27:02

A stílus maga az ember,,, gondolom, tudják a kommentelők is.
Egyébként a képek feltehetően nem adják vissza az eredeti látványt.

Ojitos Negros 2012.05.07. 15:50:48

Egy "Ciara" meg mindig ott van...

anna_mari 2012.05.08. 16:11:58

Mekkora kis patkányok, meg se köszönik, csak sunyiban átírják. Hányingerkeltő.

csicseri1001 2012.05.08. 23:22:46

anna_mari csak így kis betűvel... lényeg, hogy jól informált, mert egy nevet le tud írni. Jah! Művelt is.

anna_mari 2012.05.13. 09:25:53

csicseri1001 (értelmes név) Más blogon ezt megköszönik és úgy javítják, itt nem is tudom, hogy miért vártam.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása