OurFashion

Képriport: megnéztük az új LOKALWEAR kollekciót!

2012.április.23. 17:24

fashionista

1 komment

Előre figyelmeztetek mindenkit: csupa elfogultság lesz ez a bejegyzés, ugyanis Brunával, a LOKALWEAR brazil tervezőjével már lassan 2 éve ismerjük egymást és már a kezdetek óta nagyon szeretem a munkáit, a lelkesedését meg pláne, főleg amikor elmeséli a bájos akcentusával, hogy lement Kalocsára a csipkevarró nénikhez, hogy autentikus készítőket találjon a fejben már megalkotott ékszereihez.

A barátoknak tartott nyitott showroom alkalmával pár pohár Kir Royal és isteni brigadeiro (brazil édesség sűrített tejből) társaságában nézegettük és próbálgattuk az ékszereket, íme pár kép az újdonságokról, amelyek közül az egyik nagy kedvencem ez a fehér, láncos csipkenyakék:

A csomagolás is megújult:

A fülbevalókon a riseliő csipkék klasszikus motívumai, vagy azok részletei jelennek meg, és 4 színben (csontfehér, grafitszürke, királykék és narancspiros) kapható mindegyik dizájn. Nekem a bal felső sarokban lévő fülbevaló lett a kedvencem (rendeltem is egyet magamnak), a kék szerencsére jól passzol a szőke hajamhoz, és a formák közül is ez állt a legjobban, pedig először jobb felső, art deco stílusú darabhoz húzott a szívem.

A matyó felsőket is most láttam először testközelből: nagyon tetszett ezen a darabon a minták kicsit vastagabb festékrétegből történt kialakítása, meg a figyelmeztetés a címkén a kézimunkáról. A szabások nagyon egyszerűek, abszolút a minta van fókuszban, meg persze az anyag, ami organikus pamut.

Megosztás:
1 komment

Címkék: képriport magyar divat lokalwear

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.24. 14:40:58

Szépek! És végre valaki, aki nem a halálra unt matyómintát erőlteti :). Az is szép, nem mondom, csak lassan mér kicsit sok lesz belőle...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása