OurFashion

Elég a pasztellből! Nekem fekete csipke és latex kell!

2012.április.04. 13:18

fashionista

2 komment

A fenti gondolat akkor fogalmazódott meg bennem, amikor éppen hipertrendi mandarinos macaronszínre lakkoztam a körmömet és azon elmélkedtem, hogy ebben a szezonban egyszerűen túl sok a pasztell, belefulladok már most a cukormázba, pedig még be sem indult teljesen a szezon. Ezen felbuzdulva elő is kerestem egy téli V Magazine editorialt Shirley Mansonnel, amelyben a sötét színek, drámai hangulatok és persze a fekete csipke meg a latex dominál, nehogy cukorbetegek legyünk a pasztellrengetegben.

Levelek az arcon + egy Dolce&Gabbana csipkeruha=

Diszkódíva frizura + Givenchy ruha =

Robbanásszerű hajkorona + Alexander McQueen ruha és fejdísz=

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bee Boszy 2012.04.07. 21:15:22

VÉGRE!!! Öltözködésben sosem voltam szín-mániás... Inkább fekszik nekem a grunge fashion, mint a "púderos balerina". Persze nem azt mondom, hogy a cukormáz gáz... Csak hát... Sok(k) már, pedig még csak a cseresznyevirágzásnál tartunk... Mi lesz később? :-P A második és a negyedik kép nagyon betalált nálam! - Éljen az örök FEKETE!!!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása