OurFashion

Toplista: Top 5 állatos címlap 2011-ben

2011.december.27. 12:54

*Bianka*

2 komment

2011-ben különösen szerették a divatszerkesztők az állatokat az editorialokban, de nem csak a divatanyogok oldalain popáztak a házi és vadállatok, hanem a címlapokon is. Több tucat állatos címlap jelent meg ebben az évben, ezek közül következzen most az én öt kedvencem.

Az első, ami szerintem a legcsodálatosabb az a Numéro április címlapja, amin Malgosia Bela látható egy gepárddal:

  

A második kedvencem a spanyol Harper's Bazaar júniusi lapszáma, ahol a modell egy fekete lovon pózol:

 

A harmadik szintén a Harper's Bazaar, hiszen a Spring Fashion Review különkiadásban Lily Donaldson látható egy kölyök leopárddal.

 

A spanyolok a negyedik helyet is kiharcolták maguknak, hiszen a februári Elle címlapján a modell mellett egy tyúk is megtalálható. Szerintem tökéletesen illik az állat a címlapra:

 

Az ötödik címlap pedig a decemberi kínai Elle, ahol a modell mellett egy dalmata is található a képen. Imádom a dalmatákat, de eddig csak fekete-fehér divatanyagokban találkoztam ezzel a kutyafajtával, a piros szín pedig kifejezetten jól áll nekik.

Fotók forrása: Fashionista

Nektek is van valamilyen toplistátok 2011-ből? Küldjétek el az info@ourfashion.hu címre és a legjobb divattal kapcsolatos toplista válogatásokat az év utolsó napján megjelentetjük! 

 

 

Megosztás:
2 komment

Címkék: toplista címlap vogue elle

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.12.27. 20:43:16

Nálam a tyúkos az első:)!

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.12.27. 23:58:29

Dettó. A tyúk kiegészítővé avanzsált.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása