OurFashion

Ha már unalmas a női fehérneműmodell

2011.december.16. 11:46

**Anna**

4 komment

Akkor itt van nekünk Andrej Pejic a legszépségesebb nő, aki igazából férfi. Ezen ugye már nem hökken meg senki, hiszen szebbnél szebb anyagokat láttunk tőle. Szinte már meg is szoktuk, hogy egy férfit (szerintem talán csak a szemöldöke árulkodik) kell irigyelnünk a szépségéért. Ha megint ugyan ilyen fotók következnének, már majdnem unottan hajtanánk félre a fejünket, ám az androgün isten(nő) most melltartókat reklámoz! A holland HEMA olyan extra push up hatást ígér, amitől két kosármérettel nagyobbnak tűnhetnek a nőies domborulatok. Mindenképpen meglepi miután lekerül a fehérnemű, bár azt gondolom, hogy a kellemetlenebb fajtából. Akármennyire is a haladó életszemlélet, a divatimádat és a rugalmasság zakatol bennünk, elfogadjuk, hogy egy pasi akarja nekünk eladni egyik legjobban működő női fegyverünket?

AndrejPejic HEMA PushupBra FTAPE.COM02 Andrej Pejic | HEMA Push up Bra Campaign

AndrejPejic HEMA PushupBra FTAPE.COM03 Andrej Pejic | HEMA Push up Bra Campaign

AndrejPejic HEMA PushupBra FTAPE.COM01 Andrej Pejic | HEMA Push up Bra Campaign

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.12.16. 14:42:58

Hát én nem jöttem volna rá... De elég bizarr... :/

SarahConnor 2011.12.16. 15:02:16

Annyiból nem tartom szerencsésnek, hogy nyilván arra megy a reklám, hogy ha egy hapsinak ilyen mellet csinál ez a melltartó, akkor nekem, a nőnek?... És itt kéne rávetnem magam. Viszont mégsem működik jól a dolog, mert neki bizonyára az egész melle a melltartóból áll vagy valami műből van, nálam viszont a természetre kellene rásegíteni, és nekem nem jó reklám az, hogy a mellem egy melltartóból fog állni, illetve hogy átveszi ennek a helyét... Nem tudom, sikerült-e érthetően leírnom, ezek a gondolatok amúgy sem a blog írása, hanem egy máshol olvasott cikk alapján alakult ki bennem, így lehet, hogy itt nem logikus annyira. Az viszont tény, hogy nem zavar, hogy a modell hapsi, ha ő nőnek érzi magát, és így boldog, akkor hajrá, én toleráns vagyok ebben. Felháborítani nem háborít fel a melltartóreklámja sem, maximum értelmetlennek tartom.

Eki 2011.12.16. 19:29:16

Jól néz ki, de nekem akkor se reklámozzanak női cuccokat (pláne fehérneműket) férfi modellel...

Spykes · http://cinemonkey.blog.hu/ 2011.12.17. 15:02:53

Annyit mindenesetre elértek, hogy beszélünk róla, de nem hiszem, hogy sok mindent mögé kellene gondolni. Főleg, mert ha meglátnám mondjuk az utcán, sose jönnék rá, hogy egy pasi van a fotón, és elsőre fehérnemű reklámnak sem tűnik. De ha úgy vesszük, igen, számomra biztató, ha neki melle lesz tőle, még én sem vagyok reménytelen eset...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása