OurFashion

Ha már unalmas a női fehérneműmodell

2011.december.16. 11:46

**Anna**

4 komment

Akkor itt van nekünk Andrej Pejic a legszépségesebb nő, aki igazából férfi. Ezen ugye már nem hökken meg senki, hiszen szebbnél szebb anyagokat láttunk tőle. Szinte már meg is szoktuk, hogy egy férfit (szerintem talán csak a szemöldöke árulkodik) kell irigyelnünk a szépségéért. Ha megint ugyan ilyen fotók következnének, már majdnem unottan hajtanánk félre a fejünket, ám az androgün isten(nő) most melltartókat reklámoz! A holland HEMA olyan extra push up hatást ígér, amitől két kosármérettel nagyobbnak tűnhetnek a nőies domborulatok. Mindenképpen meglepi miután lekerül a fehérnemű, bár azt gondolom, hogy a kellemetlenebb fajtából. Akármennyire is a haladó életszemlélet, a divatimádat és a rugalmasság zakatol bennünk, elfogadjuk, hogy egy pasi akarja nekünk eladni egyik legjobban működő női fegyverünket?

AndrejPejic HEMA PushupBra FTAPE.COM02 Andrej Pejic | HEMA Push up Bra Campaign

AndrejPejic HEMA PushupBra FTAPE.COM03 Andrej Pejic | HEMA Push up Bra Campaign

AndrejPejic HEMA PushupBra FTAPE.COM01 Andrej Pejic | HEMA Push up Bra Campaign

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

groni 2011.12.16. 14:42:58

Hát én nem jöttem volna rá... De elég bizarr... :/

SarahConnor 2011.12.16. 15:02:16

Annyiból nem tartom szerencsésnek, hogy nyilván arra megy a reklám, hogy ha egy hapsinak ilyen mellet csinál ez a melltartó, akkor nekem, a nőnek?... És itt kéne rávetnem magam. Viszont mégsem működik jól a dolog, mert neki bizonyára az egész melle a melltartóból áll vagy valami műből van, nálam viszont a természetre kellene rásegíteni, és nekem nem jó reklám az, hogy a mellem egy melltartóból fog állni, illetve hogy átveszi ennek a helyét... Nem tudom, sikerült-e érthetően leírnom, ezek a gondolatok amúgy sem a blog írása, hanem egy máshol olvasott cikk alapján alakult ki bennem, így lehet, hogy itt nem logikus annyira. Az viszont tény, hogy nem zavar, hogy a modell hapsi, ha ő nőnek érzi magát, és így boldog, akkor hajrá, én toleráns vagyok ebben. Felháborítani nem háborít fel a melltartóreklámja sem, maximum értelmetlennek tartom.

Eki 2011.12.16. 19:29:16

Jól néz ki, de nekem akkor se reklámozzanak női cuccokat (pláne fehérneműket) férfi modellel...

Spykes · http://cinemonkey.blog.hu/ 2011.12.17. 15:02:53

Annyit mindenesetre elértek, hogy beszélünk róla, de nem hiszem, hogy sok mindent mögé kellene gondolni. Főleg, mert ha meglátnám mondjuk az utcán, sose jönnék rá, hogy egy pasi van a fotón, és elsőre fehérnemű reklámnak sem tűnik. De ha úgy vesszük, igen, számomra biztató, ha neki melle lesz tőle, még én sem vagyok reménytelen eset...
designed by zawar.hu built by annajuli