OurFashion

Szegedi Kata kampányképek 2011-12 ősz/tél

2011.november.17. 16:31

fashionista

5 komment

Óriási várakozások előzték meg Szegedi Kata kollekcióját, mely a nagyközönség előtt a Marie Claire Fashion Days-en volt először látható teljes egészében. A kritikusoknak, bloggereknek és a modelleknek is nagy kedvence lett a kollekció, a USE darabjai mellett talán Kata ruhái kapták a legtöbb dicsérő szót a sajtóban, így mindenki kíváncsi lett a kampányfotókra is, amelyek a napokban készültek el.

Nos, lentebb láthatjátok is az éjszaka, egy erdei fotózáson készített képeket, amelyek hangulata hol a régi horrorfilmek riadtan menekülő főhősnőinek hollywoodi glamúrját, hol pedig az aktuális világtrendek fétislázát hordozza. Ida, a modell a lenyűgöző vörös hajával szinte ragyog az autók reflektorához hasonló lámpák fényében, ahol a ruhák vöröse és rozsdaszíne, illetve a bőr csillogása is hangsúlyt kap.

Én annyira elfogult vagyok, hogy nem akarok állást foglalni, így inkább a véleményeteket kérdezem: nektek hogy tetszenek a kampányfotók?

 
fotó: Viszlay Márk
styling: Kovalik Anna
haj: Tüzes
Tamás @ Hairclub
smink: Kovalik Natasa
modell: Ida @ attractive
photoasszisztens : Várfi Pityke

special thanks Daniel Benus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.11.18. 09:11:28

szerintem a 4ik kép kicsit rémisztő, de egyébként nagyon tetszenek!

sophia1110 2011.11.18. 09:16:57

Én alig látok valamit a ruhákból. Az elképzelés tetszik, de ezeken a képeken nem sokat lehet látni.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.18. 14:08:03

Osztom az előttem szóló nézetét. Semmi sem látszik a ruhákból.

2011.11.19. 12:01:39

Meglepő. De jó! A kampányképeknek szerintem nem az a lényege, hogy lásd a ruhák minden részletét, hanem, hogy felkeltsék az érdeklődéseket. Aztán a ruhákat meg majd megnézed a boltban... Amennyi kell, annyi látszik belőlük.

sophia1110 2011.11.19. 18:49:15

Alapvetően egyetértek, de ebben az esetben szerintem távoli és közeli képek jobbak lettek volna, mert így nem keltik fel a távolban sejlő ruhák az érdeklődésemet.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása