OurFashion

Ki volt a legjobban öltözött az MTV EMA-n?

2011.november.07. 11:51

fashionista

2 komment

A European Music Awardson a legnagyobb gardróbbal Selena Gomez vonult fel: 9 outfitet viselt az este folyamán a rendezvény háziasszonyaként. A fehér Marchesáját már megmutattuk nektek a Facebookon ITT, most pedig következzen a többi szettje-telis tele különlegesebbnél különlegesebb darabokkal.
A szerepének megfelelően rendkívül változatos öltözékei voltak: a piros, nyitott hátú overallhoz Christian Louboutin cipőt választott, de többek között viselt ékkövekkel díszített sortot, golfozószettet, limezöld buborékruhát, gyümölcsmintás kis feketét és strasszos rompert is. Nálam ez utóbbi vitte a pálmát, ugyanis remekül kiemelte a formás lábait, de mivel a felsőrész zárt volt, nem lett közönséges vagy ribancos az összhatás. A fekete velúr csizma tökéletes választás volt hozzá.

Katy Perry Jeremy Scott tavaszi kollekciójából viselt egy babarózsaszín, napszemüvegmintás miniruhát bőrdzsekivel és magas talpú cipővel, Snookit a Gasoline Glamour öltöztette fel - tetőtől talpig. Hayden Panettiere egy csodás, barokk mintákat idéző fekete-fehér Tibi ruhában tündökölt. Bar Rafaeli egy farmerkék, uszályos miniruha mellett döntött, amely kiemelte csodás lábait.

Lady Gaga koncepciója az estére a 'futuristic warrior alien princess' volt, amit tökéletesen meg is valósított a Paco Rabanne ruháknak és Philip Treacy kalapoknak köszönhetően.

Képek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.11.07. 12:06:10

Számomra Hayden Panettiere viszi a pálmát, nagyon elegáns, de nem unalmas és gyönyörű lábaival, rövid fazonával izgalmas kombináció!

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.08. 05:55:35

A Gaga stílus egyáltalán nem tetszik. A harmadik fotó (hosszú szoknyás) viszont igen. Kimondottan nőies, és csinos.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása