OurFashion

Preen for Aldo ss 2012

2011.október.10. 10:56

**Anna**

0 komment

Az Aldo praktikus, kényelmes és nem annyira drága, ám úgy látom egyre kevesebb fantázia kerül a cipők dizájnjába. A Preen viszont imádatos és merész, a kettő keveredéséből pedig egy igazán érdekes hibrid jött létre a 2012-es kollekció keretein belül. Ngyon remélem, hogy talán kicsit alacsonyabb árakkal az Aldoba is bekerülnek a cipők, hogy én, mint földi halandó is válogathassak a szebbnél szebb pipellők közül.  Égetően szükségem lenne egy igazán bohókás, színes, nem mindennapi darabra, ami egy egyszerű szett izgalmas megkoronázása lehet.

aldorise:

Pixelated, colour-blocked heels by @ALDO_shoes x Preen

 

 

 

 

Maga a kollekció igazi cukorbevonatos gyönyörűség pasztelles fagyiszinekkel és kislányos gallérokkal, de nőies és modern formákkal. Őrülten jó minták kapták a főszerepet, csipkékkel és izgalmas átfedésekkel, pont annyi komolytalansággal, amitől igazán egyedi és vágyott lesz minden egyes darab.

Preen Spring 2012 Ready-to-Wear

Preen Spring 2012 Ready-to-WearPreen Spring 2012 Ready-to-WearPreen Spring 2012 Ready-to-WearPreen Spring 2012 Ready-to-WearPreen Spring 2012 Ready-to-WearPreen Spring 2012 Ready-to-WearPreen Spring 2012 Ready-to-Wear

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása