OurFashion

Kívánságlista a Glamour Shopping napokra

2011.október.06. 17:39

fashionista

7 komment

Először is kell harisnya a Calzedoniából, lehetőleg egy melegebb, kötött és egy trendi pöttyös is, hogy ősszel is tudjam hordani azokat a lengébb ruháimat, amelyek egy vastag harisnya-kardigán kombinációval téliesíthetők.
Aztán körül fogok nézni az Intimissimiben is, hogy találjak valamilyen szép, új fehérneműt (1.kép). Konkrét kiválasztottam még nincs, több szín és fazon is versenyben van.
A Clinique-ben csábító az ajándékcsomag, így ideje feltankolnom a kedvenc Turnaround Concentrate-emből (2. kép) és természetesen meg kell néznem az őszi sminkkollekciót is közelről.
A Coinba egyrészt a Coin Casa, azaz a lakberendezési rész miatt fogok ellátogatni, másrészt pedig az OVS fiatalos és nem túl drága kínálata (3. kép) is érdekel.
A szépségápolási márkák közül még a beszerzőtúrám állomása lesz a Lancome is- sajnos nem a legboldogabb út lesz, ugyanis elérkezett az a pillanat, hogy megvegyem az első rendes szemránckrémemet (4. kép; ne csak a sima hidratálókat, karikaűzőket, mint eddig). A Westendben lévő szépségszigetükön 20% kedvezményt adnak mindenre + 9.900 forint feletti vásárlás esetén luxusmintákat+neszesszert is adnak ajándékba, így remélhetőleg majd ez enyhít az öregedés feletti fájdalmamon.
A Látomásba borítéktáskáért (5. kép), ékszerekért és egy menő blézerért fogok beugrani, a Mangoba pedig minden egyébért: cipő (6. kép), kabát és felsők vannak a listámon. 
Ezek a legfontosabbak, de ha marad energiám, cipők után kutatok még, benézek a Promodba, bizsukért a C&A-t célzom meg, a Pimkie-ben mintás pólókra vadászom majd, parfümöket szaglászok a Douglasban (7.kép), ruhákat próbálgatok a Vero Modában, fehérneműt pedig a Triumphban.

Ti merre tervezitek a nagybevásárlást?
 


 

 

Megosztás:
7 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

l2njpx 2011.10.06. 17:44:32

Bocs a buta kérdésért, de hány éves vagy, hogy már szemránckrémet kell használnod?

Loona1989 2011.10.06. 19:05:11

Én azt hittem korombeliek (22 éves) vagytok mind. Megijedtem, hogy már szemránckrémekre kéne gondolnom.

Dr. Jula Watson 2011.10.06. 19:37:14

@Loona1989: nekem jóval azon túl sem kell :D

l2njpx 2011.10.06. 20:20:38

Én 30 vagyok, de még eszembe sem jutott, hisz még ránckezdeményeim sincsenek. (És nem is igen hiszek a csodakrémekben, mert ha jól tudom, kb. csak mikrószkóppal, észlelhető változást képesek előíidézni, az meg ugye mire jó, senki nem nézeget engem mikrószkóppal.) Igaz nem dohányzom, sok vizet iszom, használok sima hidratáló krémet, mert száraz a bőröm. Anyukám 61, de nem ráncos, szóval lehet, hogy genetika is számít:-)
De egyébként van olyan, aki tényleg azért nem ráncos, mert használt "anti wrinkle/anti-ageing krémeket"? Mármint nem celeb, hanem valódi ember, ismerős, szomszéd, rokon, stb. Szóval van-e valakinek valódi tapasztalata?

Ja, és nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy 25-ön túl már öregedés van. Baromság!!! Hisz ez maga az élet!

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.10.06. 22:15:09

Douglas, Müller, Tamaris, Mango, Swarowski öt üzletnél többhöz már kevés a hitelkeretem :(

Akin a hétvégén "Tesco-s" Fila feliratú táskát látok azt megverem!

2011.10.06. 23:03:38

Hát se idő- se anyagi keretem nem lesz a hétvégén nagy bevásárlást csapni:/... De majd alkotok néhány ékszert és ezzel pótlom a keletkezett űrt:D
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása