OurFashion

A McQueen márka már hivatalosan is kúlabb, mint a Chanel

2011.október.02. 11:15

*Bianka*

3 komment

A 2011 list of cool global brands (tehát a 2011-es lista a kúl nemzetközi márkákról) a napokban jött ki. Meglepő elsőre azonban, hogy a jelenleg Sarah Burton által vezetett angol márka az Alexander McQueen négy hellyel előzi meg a már-már örök nyertesnek számító Chanelt. A nemzetközi sajtó ettől a ténytől hangos, miközben én azt is megemlíteném, hogy idén a Ray-Ban is megelőzte a francia divatmárkát. A Top 20-as lista végére még felkerült divat témából Vivienne Westwood és az Agent Provocateu, de remélem, hogy egyikőtök sem gondolta, hogy ez a két divatmárka menőbb lehet a Nintendónál, mert bizony nem.

 

A TOP 20-as lista:


1. Aston Martin
2. Apple
3. Harley-Davidson
4. Rolex
5. Bang & Olufsen
6. BlackBerry
7. Google
8. Ferrari
9. Nike
10. YouTube
11. Alexander McQueen
12. Dom Perignon
13. PlayStation
14. Ray-Ban
15. Chanel
16. Nintendo
17. Vivienne Westwood
18. Agent Provocateur
19. Tate Modern
20. Maserati

Alexander McQueen FW 2011-2012

Szerintetek divat szempontból megállja a helyét a kúl lista? A többibe én nem mennék bele, mert biztosan szét szednének például az autó mániások, ha megtudnák, hogy nekem személy szerint egy maserati-s pasi százszor kúlabb, mint egy ferrari-s. (Az Aston Martin helyezésével viszont maximálisan egyetértek.)

Fotó forrása

Megosztás:
3 komment

Címkék: chanel alexander mcqueen ray ban

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spacegirl · http://makeup.blog.hu 2011.10.02. 13:46:01

nekem nemcsak divat szempontból, hanem egyéb tekintetben is furcsa egy ilyen cool lista. de lehet, hogy nekem van más definícióm a coolról. a luxusmárkák esetében például baromira nem tudom értelmezni, az olyan prémium termékeknél mint az apple, nike vagy ps már annál inkább.

escargot 2011.10.02. 15:25:47

Astonért nagy like a listának és Biankának külön is. :)

Bee Boszy 2011.10.09. 18:05:28

Véleményem szerint az itt felsorolt márkák mindegyike cool - a maga módján... Ezek össze sem hasonlíthatók... Vajon milyen lehet az az értékelési rendszer, ami ilyen eredményt hoz? És: Kik találták ki? - Bizonyára nem egy nemzetközi és független csoport.
Ez a TOP20-as lista is csak arra jó, hogy ismételten megállapításra kerüljön az a megnyugtató tény, hogy: Minden szubjektív! (Még az "Üzlet"-i világban is.) Mivel az ember maga és minden ami vele kapcsolatos: Szubjektív!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása