OurFashion

Így kell szempillát festeni és Hypnôse Doll Eyes előtte-utána képek

2011.szeptember.21. 07:00

fashionista

3 komment

Vasárnap reggel hajnali 6-kor a párizsi reptér duty free shopjában úgy éreztem magam, mintha véletlenül bekeveredtem volna egy lánykolesz fürdőszobájába a szalagavató előtti órában: egy csapat lány és nő apró tükrök előtt, nagyon ügyetlenül próbálta kifesteni magát a luxus beauty márkák legújabb termékeivel. A legrosszabb technikája a 'rápislogós' szempillaspirálozó lánynak (azaz a spirált a szeme előtt tartva, de azt meg sem mozdítva csak a szemét kinyitva-becsukva) volt. Ennek apropóján merült fel bennem a kérdés: ti vajon jól spiráloztok?

Én ezer éve egy sminkestől tanultam a technikát, most pedig íme nektek is egy kis útmutató a jobb eredményhez - lépésről lépésre:

A képek a Lancôme új szempillaspiráljának, a Hypnôse Doll Eyes-nak az útmutatójából valók (ez főként a kúp alakú kefe miatt fontos), és ha már itt vagyunk, meg is mutatom nektek a tapasztalataimat ezzel kapcsolatban, mivel kértétek a Facebook oldalunkon, hogy készítsünk egy fotót arról, hogy milyen volt a szempillánk spirálozás előtt és után. Íme a kép:

Szerintem elég jól látható a különbség (még úgyis, hogy csak a 2. képnél jöttem rá, hogy hogy kell a természetes fényviszonyokhoz beállítani az amúgy fehér fényű fénycsőhöz optimalizált kamerát). 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gébence · http://soraim.blog.hu 2011.09.21. 13:42:04

szempillát nyitott szájjal kell festeni :D

N005 2011.09.21. 14:02:23

A pillák szépek, de az a smink hm, hagy maga után kívánni valót , nem is keveset. A külső szemzugnál eléggé vonalas, nincs szépen elpuhítva. Inkább nem raktam volna fel ilyen képet.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2011.09.21. 14:16:46

@BabyDoll: nem vagyok beauty blogger, és nálam antifotogénebb ember nincs az univerzumban, így elnézést, tényleg csak a pillát kell nézni :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása