OurFashion

A majdnem enyém McQueen cipő története

2011.augusztus.12. 15:19

*Bianka*

5 komment

Na jó csak nagyon nagyon majdnem, de kezdjük a történetet az elejétől:

Múlt héten a szlovén tengerparton nyaraltam és hazafele megálltunk körbenézni Ljubljanában is. A belváros közepén találkoztam szembe a Galeria Emporium luxusáruházzal, ahova rögtön behúzott a szívem. Ahogy beléptem katartikus eufória fogott el. A Versace borítéktáskák és a Michael Kors balerinák között rohangáltam fejvesztve és akkor még nem vettem észre, hogy még van hátra négy emelet...

A szerelem a négy emeletes élménytúra végén kezdődött, amikor újra leértünk a kiegészítők szintjére és a mozgólépcsőről megláttam egy apró Alexander McQueen sarkot egy apró, szinte elenyésző -70%-os táblácskával. A halálfejes már-már klasszikus darabok mellett megtaláltam Őt:

 

750 euróról 250-re volt leértékelve és én csak álltam fogtam a kezemben (na jó, bevallom simogattam) és néztem a messzeségbe. Nehéz, amikor próbálod meggyőzni magad, hogy milyen olcsó is most ez a cipő és aztán rájössz, hogy pont ennyibe került a szállásod egy hétre Piranban.

Kicsiknek és nagyok, fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlom, hogy ha a szlovén fővárosban jár, látogasson el a boltba, mert vásárlás nélkül is egy igazi élmény...

 

Megosztás:
5 komment

Címkék: cipő ljubljana alexander mcqueen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

art is what 2011.08.12. 18:03:01

szerintem jobban jártál, h nem vetted meg - szerintem rettentő ronda :)

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.08.12. 22:07:09

Lesz mire nosztalgiázni szomorú estéken.

maripán 2011.08.17. 15:07:42

250 EUR nem volt penz erte...en tuti nem hagytam volna ott. En eletemben nem voltam Ljubljanaban, de a szerelmem, Roma hasonlo szepsegekkel kecsegtet.

Eleted vegeig banni fogod. :D
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása