OurFashion

Ti kérdeztek, mi válaszolunk: Mi a véleményetek a bőrdzsekiről?

2011.augusztus.02. 15:10

fashionista

1 komment

Sziasztok!

Az van, hogy venni szeretnék egy bőrdzsekit, és egy páran azt mondják, szerintük nem olyan jó egy ilyen dzseki. Én nagyon sokat adok a véleményetekre, szóval gondoltam megkérdezlek titeket: Mit gondoltok a bőrdzsekiről? És szerintetek melyik szín a legjobb, legelőnyösebb? (Szőke hajam van, és barna szemem)

Nagyon szépen köszönöm: Egy olvasótok

A válasz pofonegyszerű: a bőrdzseki épp olyan alapdarab, mint a kis fekete ruha, a kosztüm vagy a klasszikus szabású férfiing. KELL. Viszont ha csak egy darabot szeretnél, akkor ne dőlj be a kérészéletű divatirányzatoknak és a legjobban kombinálható, leghosszabb időn át divatban maradó darabot válaszd: a fekete motorosdzsekit. Hiszen lehet, hogy most tele vannak az üzletek pasztellrózsaszín és csaubarna darabokkal, de az biztos, hogy a derékig érő, fekete, zipzáros változatot hosszú éveken át hordhatod, és milliónyi öltözethez viselheted, míg az előbbiek maximum 1-2 szezonon át lesznek a társaid.

A másik kérdés a valódi bőr/műbőr dilemmája: én szívesebben hordok műbőrt elvi szempontok miatt (biotisztítóban ki lehet tisztíttatni), az általában jóval olcsóbb is.

Noha a lenti, a legfrissebb Mango kollekcióból való, igazi bőrből készült darab jóval drágább, de biztosan éveken át lehet majd hordani, hosszútávú befektetésnek tökéletes.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annie001 2011.08.09. 17:07:45

Nagyon szépen köszönöm *.*
Hálás vagyok érte : DD
És én is pontosan így gondoltam ;))
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása