OurFashion

A Lancôme őszi sminkkollekciója, a Saint Honoré 29.

2011.július.21. 09:50

fashionista

0 komment

Aaron de Mey-t a késő 40-es évek végzetesen elegáns dívája inspirálta a Lancôme őszi  kollekciójának megalkotásakor, amely a Saint Honoré 29. nevet viseli. Ez pedig nem más, mint a márka történelmi otthona 1935, a márka alapítása óta. A cicás szemek, izzó karmazsinvörös ajkak és körmök, a lágyan fénylő arc trendje ez, amelyet ismét Daria Werbowy népszerűsít ezúttal Ellettra Wiedemannal közösen, Mario Testino kamerája előtt pózolva.

A Maison Lancôme palettában lágy rózsaszín színek harmóniáját egy kis arany szórással díszítették, a kompaktban pedig megjelenik az Eiffel torony sziluettje, egy Art Nouveau utcalámpa, a macskaköves burkolat és persze a történelmi Maison Lancôme is. Aaron de Mey azt tanácsolja, hogy egy nagy ecsettel keverjük össze a 3 árnyalatot a palettában, majd lendületes mozdulatokkal vigyük fel a halánték irányába, hogy ragyogjon az arccsontunk.

A Les Oendillades palettában matt és irizáló árnyalatok is vannak a szem hangsúlyozásához a finom kiemeléstől kezdve az egészen drámai füstös hatásig és persze  a szemöldök formázásához is. Aaron de Mey azt tanácsolja, hogy a matt árnyalatokat a szem formázásához, a csilllogóakat pedig a szemzug megvilágosításához, a szemöldökív körül, illetve a szemhéj középső részére használjuk. A színek még intenzívebbek lesznek, ha nedvesen visszük fel őket. A kompaktban applikátorok is vannak, közülük a ferde végű ecsetkét ajánljuk a szemöldök formázásához.

Régebben végtelenül elegánsnak számított, ha a rúzs és a körömlakk színe megegyezik (ez az ún. Twinset stílus). A Lancôme most ezt a fajta kifinomultságot hozza vissza a kollekciójában, ahol a vérvörös 22 Rouge Saint Honoré elnevezésű körömlakk tökéletes párja a Le French Touch Absolou 102-es számú ajarkrúzsa.

A kollekció része még a Hypnôse Drama szempillaspirál, amely egy eddig sosem látott, mélyszürke árnyalatban jelent meg. Ez szín tökéletesen alakítja és kiemeli a szempillákat anélkül, hogy túlsminkelt hatást keltenének.

A kampánykép forrása: Make Up 4 All

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása