OurFashion

A Chanel Couture bemutató első sora

2011.július.06. 17:47

fashionista

2 komment

Őszínte leszek: a most futó haute couture bemutatók közül nálam eddig a Givenchy viszi a pálmát és kövezzetek meg bátran, de akkor is bevallom: ezúttal a Chanel nem tudott lázba hozni. (Srej Zsófi beszámolója szerint mondjuk a backstage-ben izgalmasak voltak a dolgok.) Sokkal érdekesebbnek találtam az első sorban ülő hírességeket, az általuk választott ruhákat és kiegészítőket: 

Daphne Guinness például kifejezetten szétcsúszva nézett ki a megszokott glamúros stílusához képest: a szemfestéke elnagyolt, az arcpír maszatszerű, a tekintete pedig metsző volt. Az ezüstfényű, lézervágott ruhája viszont telitalálat.

Chanel_Couture_Daphne_Guinness.jpg

Poppy Delevigne-t viszont imádtam: a matt paprikaszínű rúzs, a hetyke kis kalap és a ruha is tökéletes választás volt a részéről.

Chanel_Couture_Poppy_Delevigne.jpg

Alexa Chung a jól bevált stílusát hozta: kisruha, kistáska, szemhéjtus - de én még most sem tudom megunni a milliomodjára látott kombinációt, hiszen ez a lány egy igazi bűbájgombóc.

Chanel_Couture_Alexa_Chung.jpg 

Diane Kruger (stílusosan Chanel Couture-t viselve) és Joshua Jackson az össze-nem-öltözés iskolapéldája volt. Diane igazi nagyvilági femme fatale-nak nézett ki, míg Joshua laza szettje egy 'egyetemista srác bemutatkozik a csaja szüleinek a vasárnapi ebédnél' koncepcióját tükrözte.

Chanel_Couture_Diane_Kruger_Joshua_Jackson.jpg

Elle Fanning elbájoló mosolya volt a hab az esemény tortáján: cuki fehér ruhában, kitörő vidámsággal pózolt a fotósoknak. Cipőt választhatott volna ugyan szebbet, de még így is levett a lábamról a pozitív kisugárzásával.

Chanel_Couture_Elle_Fanning.jpg

Képek: Catwalk Queen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esikazemese 2011.07.06. 19:16:18

Poppy-n kívül a többi simán a legrosszabbul öltözött listámon van.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.07.07. 11:19:58

Elle Fanning bűbájos, de a szandálja: nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
Alexa Chung-nak szerintem nagyon előnytelen ez a ruha, és a cipője neki is egy katasztrófa. Valami elegánsabat is felvehetett volna.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása