OurFashion

Napi kérdés: Nektek melyik kép tetszik jobban?

2011.július.04. 10:01

*Bianka*

2 komment

Ha én azt mondom, hogy citrusokkal teli Stella McCartney selyem felső, akkor te azt mondod, hogy The Room Magazine 13. címlapja. Legalábbis az én fejemben ez a két dolog teljesen összekapcsolódott. Olyannyira, hogy amikor ma reggel szembejött velem egy kép a Telegraph oldalán, amelyen a modell ebben a felsőben pózol, az első gondolatom rögtön ez volt: "Mekkora lopás!". Lopás? Dehogy is, hiszen hány editorialban és címlapon található meg egy szezonban ugyanaz a ruha...

Ez a citromos, lime-os darab azonban annyira karakteres, hogy sokkal feltűnőbb, ha ismételten szembejön. Kristin Vicari fotóján egy turbánnal és egy napszemüveggel dobták fel a stylingot.

Melyik kép tetszik nektek jobban? A hazai vagy a Telegraph-os?  

Fotók forrása: Telegraph, The Room facebook page

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Jula Watson 2011.07.04. 23:17:15

Az első kép sokkal életteltelibb. Igaz vidám, nyári kép. A másodikon nagyon unott arca van a lánynak, pedig gyanítom ez a szexi nézés akart lenni. Ráadásul a karja is olyan furán áll, mintha csak odatették volna, nem is a testéből nőtt volna ki. És az egész képnek olyan 80-as évek Füles magazin hatása van.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása